Ατρόμητος: Τα προφίλ των Μίντιλαντ και Ρέιντζερς

Μίντιλαντ ή Ρέιντζερς θα βρεθούν στον δρόμο του Ατρομήτου στα playoffs του Europa League, αν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λέγκια Βαρσοβίας. 

Μέσω Δανίας η πρόκριση στους ομίλους

Η νορβηγική Μίντιλαντ των δύο πρωταθλημάτων Δανίας και του ενός Κυπέλλου, στον δρόμο του Ατρομήτου για τη επόμενη φάση των προκριματικών του Europa League.

Αποτέλεσμα της ενοποίησης των Ίκαστ και Χέρνινγκ Φέρμαντ, ιδρύθηκε το 1999 και έχει έδρα το «MCH Arena» χωρητικότητας 11.535 θέσεων.

Το ρόστερ της έχει αξία 31,30 εκατ, ευρώ καθώς αποτελείται από 35 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 17 είναι ξένοι και οι 7 διεθνείς.

Την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, ενώ κατέκτησε το Κύπελλο Δανίας. Στην Ευρώπη, αποκλείστηκε από την Αστάνα στον 2ο Προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ και στο Europa League αποκλείστηκε στα playoffs από την σουηδική Μάλμε.

Το τέρας του Λοχ Νες

Το θηρίο που ακούει στο όνομα Ρέιντζερς είναι ο άλλος πιθανός αντίπαλος του Ατρομήτου για τα playoffs του Europa League.

Η πιο πετυχημένη ομάδα του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου, με τα 54 πρωταθλήματα Σκωτίας, των 33 Κυπέλλων και των 27 Λιγκ Καπ Σκωτίας, θα βρεθεί στον δρόμο της ομάδας από το Περιστέρι.

Ιδρυμένη το 1872 είναι πλέον από τις πιο διάσημες ομάδες όχι μόνο της Σκωτίας αλλά και όλου του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχει έδρα το στάδιο «Ibrox Stadium» χωρητικότητας 50.987.

Η αξία του ρόστερ της αγγίζει τα 36,35 εκατ. ευρώ, καθώς απαρτίζεται από 30 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων 20 είναι ξένοι και 9 διεθνείς.

Την περασμένη σεζόν αποκλείστηκε από τους ομίλους του Europa League, ενώ στο πρωτάθλημα τερμάτισε 2η και στα ημιτελικά του Κυπέλλου αποκλείστηκε από την Αμπερντέν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα