ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας 3-2: Προδόθηκε από τα λάθη του

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-2 τη Σλόβαν στην Τούμπα αλλά εξαιτίας της ήττας του 1-0 στο πρώτο ματς έμεινε εκτός Europa League από τον Αύγουστο!

Η ευρωπαϊκή περιπέτεια του ΠΑΟΚ έληξε νωρίς. Ξεκίνησε για τους ομίλους του Champions League αλλά στο τέλος έμεινε έξω και από το Europa. Παρά τη νίκη με 3-2 απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας αποκλείστηκε εξαιτίας του 1-0 του πρώτου αγώνα.

Στο 38' η Σλόβαν έβαλε την πρόκριση στο αυλάκι σκοράροντας με απίθανο μακρινό σουτ του Μεντβέντεφ. Ο Φερέιρα έκανε τη δεύτερη αλλαγή του με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (είχε προηγηθεί η αναγκαστική του Ελ Καντουρί) ρίχνοντας στο ματς τον Σφιντέρσκι αντί του Πέλκα.

Στο 49' ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με κοντινή προβολή του Λημνιού κι ένα λεπτό αργότερα ο Σφιντέρφσκι με σουτ έκανε το 2-1. Κι εκεί που η Τούμπα είχε πάρει ξανά φωτιά ήρθε ο Ντε Μάρκο στο 61' να τη σβήσει μετά από ολιγωρία της άμυνας του γηπεδούχου (2-2).

Πέντε λεπτά αργότερα οι Σλοβάκοι έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Μποζίκοφ που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 87' ο Γιαννούλης από πλάγια θέση έκανε το 3-2 κι έδωσε λίγες ελπίδες που όμως αποδείχθηκαν φρούδες.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπίσεσβαρ γέμισε προς την περιοχή της Σλόβαν, η άμυνα των φιλοξενούμενων πάγωσε και ο Άκπομ από κοντά έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Δύο λεπτά αργότερα ο Λημνιός γύρισε προς την περιοχή των Σλοβάκων με τον Σουτχότσκι να βρίσκει την μπάλα η οποία για καλή του τύχη χτύπησε στον Γκρέιφ και πέρασε κόρνερ.

Μικρογραφία

ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας 3-2

Γήπεδο Τούμπας

Σκόρερ: 48' Λημνιός, 50' Σβίντερφσκι, 87' Γιαννούλης - 38' Μεντβέντεφ,61' Ντε Μάρκο

Κίτρινες: Λημνιός, Βαρέλα - Ντε Μάρκο, Ντε Καμπς, Γκρέιφ, Μεντβέντεφ

Διαιτητής: Έκμπεργκ (Σουηδίας)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι (64' Μίσιτς), Ελ Καντουρί (31' Ντάγκλας), Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (45' Σβιντέρφσκι), Άκπομ

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ: Γκρέιφ, Ντε Καμπς, Ραρσάλα (78' Σουτχότσκι), Σποράρ, Ιμπραΐμ (68' Νόνο), Αμπένα, Μεντβέντεφ, Χόλμαν (88' Ραφαέλ Ρατάο), Ντε Μάρκο, Μπάιριτς, Μποζίκοφ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα