Στο Περιστέρι η Άρσεναλ για το Ατρόμητος - Ολυμπιακός

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα ασχολείται εδώ και πολύ καιρό με τον Ολυμπιακό και στέλνει «κατάσκοπο» στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (9/2, 17.15).

Η Άρσεναλ έχει μείνει αρκετά πίσω στην Premier League. Βρίσκεται στη 10η θέση μαζί με τις Μπέρνλι, Νιούκαστλ και Σαουθάμπτον, όπερ σημαίνει ότι το να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν μέσω του πρωταθλήματος, έχει αρχίσει πλέον να μοιάζει με όνειρο… θερινής νυκτός!

Οι «κανονιέρηδες» έχουν αρχίσει και κάνουν δηλώσεις, τονίζοντας ότι ψάχνουν διέξοδο τόσο στο Europa League, όσο και στο Κύπελλο Αγγλίας, έτσι ώστε να καταφέρουν να βρεθούν του χρόνου σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Να θυμίσουμε ότι όποια ομάδα κατακτήσει το Europa League, τότε αυτομάτως εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League την επόμενη χρονιά.

Στην Αγγλία εκτιμούν ότι πιο εύκολο είναι να κατακτήσει η Άρσεναλ το Europa League παρά να φτάσει στο τέλος της διαδρομής του Κυπέλλου Αγγλίας. Για αυτό το λόγο προετοιμάζονται εδώ και πολύ καιρό για τις διπλές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό. Ο Μικέλ Αρτέτα έχει ξεκινήσει να συλλέγει στοιχεία για τους «ερυθρόλευκους», ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισπανός τεχνικός των «κανονιέρηδων» θα στείλει συνεργάτη του στο Περιστέρι για να «τσεκάρει» τον Ολυμπιακό στο κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο (9/2, 17.15).

Μάλιστα, την Πέμπτη (6/2) υπήρχαν ρεπορτάζ στον αγγλικό Τύπο ότι ο Αρτέτα σκέφτεται να στείλει δύο βοηθούς του στο ματς των δυτικών προαστίων, αναδεικνύοντας το πόσο πολύ υπολογίζει η Άρσεναλ τον Ολυμπιακό και κατ’ επέκταση το πόσο πολύ μεγάλο βάρος ρίχνει στο Europa League.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα