Ολυμπιακός-Άρσεναλ: Ο Μαρτίνς έχει από κοντά τον Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα έχει μπροστά του μία πολύ μεγάλη πρόκληση, να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σε διαρκή επαφή μαζί του.

Για τον Ουσεϊνού Μπα το αποψινό παιχνίδι με την Άρσεναλ είναι μία τεράστια πρόκληση. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός θα ξεκινήσει βασικός για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Είχε παίξει στο εκτός έδρας ματς με τη Βικτόρια Πλζεν μετά τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου, όμως, τώρα οι συνθήκες είναι τελείως διαφορετικές.

Πρόκειται για ένα ματς απέναντι στην Άρσεναλ και σε νοκ άουτ φάση του Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δείξει έμπρακτα την πίστη του στις δυνατότητες του Ουσεϊνού Μπα. Τον θεωρεί έναν ποδοσφαιριστή με τρομερό ταλέντο που μπορεί να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο.

Αντιλαμβάνεται και ο Πορτογάλος τεχνικός πως ένα τέτοιο ματς μπορεί να φορτώσει με περισσότερο άγχος τον παίκτη του και θέλει άλλη διαχείριση. Γι’ αυτό το λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς όλες αυτές τις ημέρες έχει από κοντά τον Ουσεϊνού Μπα. Μιλάει συνεχώς με τον 24χρονο στόπερ, ο οποίος έχει απόψε τη μεγάλη ευκαιρία να συστηθεί στο ευρωπαϊκό κοινό.

Εκείνο που ζητάει ο Πέδρο Μαρτίνς από τον ποδοσφαιριστή του είναι να αποφεύγει τις περιττές ενέργειες και να είναι σίγουρος για τις κινήσεις του. Δεν θέλει καμία προσπάθεια που θα θέσει σε κίνδυνο την εστία του Ζοσέ Σα αν και ο Μπα μας έχει δείξει μέχρι τώρα πως δεν είναι τέτοιος ποδοσφαιριστής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα