Μαρτίνς για Φορτούνη: «Κανείς δεν είναι πιο πάνω από τον Ολυμπιακό» (vid)

Τι είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι Άρσεναλ - Ολυμπιακός, όταν ρωτήθηκε για τον Κώστα Φορτούνη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: Γ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

"Κανείς δεν είναι πιο πάνω από τον Ολυμπιακό. Αύριο ο Ολυμπιακός παίζει ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ευρωπαϊκή ομάδα. Αυτή η ομάδα έχει καταφέρει πάρα πολλά μέσα στη χρονιά και αυτό έχει σκοπό να επαναλάβει και αύριο. Θέλουμε να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι αυτό.

Οι φίλαθλοι μας αξίζουν το καλύτερο, αύριο θα βρίσκονται πάρα πολλοί εδώ να τη στηρίξουν και έχουμε σκοπό όλοι στην ομάδα να κάνουμε τα πάντα, όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα για να τη φέρουμε ως εδώ και θέλουμε να συνεχίσουμε", είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής όταν ρωτήθηκε για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα του Λονδίνου.

Ακούστε το χαρακτηριστική ατάκα του Πέδρο Μαρτίνς για τον Κώστα Φορτούνη:

ΜΑΡΤΙΝΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Νιώθετε ότι το Λονδίνο σας χρωστάει κάτι από το προηγούμενο ματς με την Τότεναμ;

Πράγματι είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι και όλοι πιστεύουμε ότι η ομάδα θα δείξει τον ίδιο ενθουσιασμό και θέληση που έδειξε σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θα πρέπει να κερδίσουμε για να προχωρήσουμε δεν αρκεί η καλή απόδοση. Η ομάδα έχει ξεκινήσει την πορεία της από τον Ιούλιο και θέλουμε να προχωρήσουμε και θα το δείξουμε.

Πόσο δυσκολεύει την ομάδα το πακέτο των απουσιών, Σεμέδο, Σουντανί, Φορτούνη και αν είναι έτοιμη η ομάδα να ανταπεξέλθει σε αυτό;

Πράγματι υπάρχουν τρεις απουσίες οι δύο από ανάγκη και η μία από απόφαση μας. Αυτή η ομάδα έχει εκπλήξει και έχει δείξει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα. Έχουμε μέσα μας την πίστη και όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν δείξει ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα για να μας εκπλήξουν ευχάριστα.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε σε μία καυτή έδρα, στην Τούμπα, πόσο μετράει αυτό στη ψυχολογία της ομάδας;

Το κίνητρο υπήρχε από την αρχή. Παίζουμε απέναντι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδρς τγης Ευρώπης. Η νίκη στην Τούμπα μας αυξάνει την αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε κερδίσει ένα σημαντικό παιχνίδι πριν από ένα τόσο μεγάλο. Μας βοηθάει πολύ την αυτοπεποίθηση και να βρούμε την ισορροπία μας.

Ποια είναι τα δυνατά σημεία της Άρσεναλ σύμφωνα με όσα είδατε στο Καραϊσκάκη.

Η Άρσεναλ έχει βελτιωθεί πολύ στην επίθεση. Είναι μία δυνατή ομάδα στην επίθεση που μπορεί να βλάψει τον αντίπαλο. Εμείς από την άλλη δείξαμε ότι για μεγάλα μέρη του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι. Και εμείς έχουμε τα δικά μας πλεονεκτήματα που μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε.

Θεωρείτε ότι το αυριανό ματς θα κριθεί στη δίψα για το αποτέλεσμα ή στο μυαλό;

Είναι πολλά τα συστατικά που χρειάζεται μία ομάδα για να προχωρήσει. Φυσικά η δίψα παίζει μεγάλο ρόλο. Η θέληση δεν αρκεί γι’ αυτό και τα μεγάλα κλαμπ πληρώνουν αρκετά χρήματα. Η θέληση υπάρχει, έχουμε παίκτες με καλή τεχνική, με ποιότητα και είμαστε μία οικογένεια. Είναι λίγο απ’ όλα. Μόνο η δίψα και η θέληση δεν φτάνει. Πρέπει να έχεις απ’ όλα για να φτάσεις στην πρόκριση.

ΟΜΑΡ: ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ 2-3

Είσαι το μοναδικό πρόσωπο που συνδέει το αυριανό παιχνίδι με εκείνο που ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 3-2. Πιστεύεις ότι μπορεί να το επαναλάβει ο Ολυμπιακός;

Ήταν ένα καλό παιχνίδι καταφέραμε ένα καλό αποτέλεσμα και ελπίζουμε να το επαναλάβουμε.

Έκανες μία ανάρτηση μετά την Τούμπα για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα. Θεωρείς ότι τον ίδιο χαρακτήρα πρέπει να δείξει και με την Άρσεναλ;

Φυσικά πρέπει να παίξουμε με ποιότητα και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να έχουμε πνεύμα νικητή και να επαναλάβουμε ένα καλό παιχνίδι για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό κόντρα στην Άρσεναλ.

Δεν αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για σένα να αντιμετωπίσεις τη δυνατή πλευρά της Άρσεναλ;

Πράγματι είναι πολύ σημαντικό να παίζει απέναντι σε τόσο καλούς παίκτες. Το κίνητρο παραμένει υψηλό και σημασία έχει να αποδώσουμε καλά απέναντι σε τόσο καλούς ποδοσφαιριστές.

Βλέπεις μέσα στα αποδυτήρια πίστη για πρόκριση;

Είναι αλήθεια ότι σκεφτόμαστε θετικά και το πιστεύουμε. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η πρόκριση.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα