Europa League: Αναβολή στο Σάλτσμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης λόγω... κυκλώνα!

Την απόφαση να αναβληθεί η δεύτερη αναμέτρηση της Σάλτσμπουργκ κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης αποφάσισε η UEFA, λόγω της ενδεχόμενης περίπτωσης να δημιουργηθεί κυκλώνας στην περιοχή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης λίγες ώρες πριν την σέντρα του επαναληπτικού αγώνα με την Σάλτσμπουργκ εκτός έδρας, η συγκεκριμένη αναμέτρηση αναβλήθηκε λόγω της μεγάλης πιθανότητας να δημιουργηθεί κυκλώνας με ανέμους ταχύτητας 120 χιλιομέτρων που θα πλήξει την περιοχή!

Συγκεκριμένα η Άιντραχτ αναφέρει στην ανακοίνωση της για τον δεύτερο αγώνα για την φάση των «32» του Europa League: «Η απόφαση έπρεπε να παρθεί από τις τοπικές Αρχές στην προγραμματισμένη συνάντηση για την διαχείριση κρίσεων, η οποία περιλάμβανε τόσο την UEFA και εκπροσώπους των δύο συλλόγων, όσο και ανθρώπους των τοπικών Αρχών αλλά και της αστυνομίας του Σάλτσμπουργκ».

Να τονίσουμε πως παρόλο που οι «αετοί» είχαν κερδίσει με 4-1 στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, το γήπεδο χωρητικότητας 29.000 θέσεων θα ήταν γεμάτο αφού είχε ανακοινωθεί το sold out.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα