Ποτέ δεν έχει πάει στα πέναλτι ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη!

Το γκολ του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στο 113' του αγώνα με την Άρσεναλ απέτρεψε την πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμπιακού που θα διεκδικούσε πρόκριση μέσω της διαδικασίας των πέναλτι!

Ελάχιστα λεπτά απείχε η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που ο Ολυμπιακός θα καλείτο να διεκδικήσει πρόκριση μέσω της διαδικασίας των πέναλτι σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Πράγματι, στα 60+ χρόνια παρουσίας της στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, η ομάδα του Πειραιά δεν έχει διεκδικήσει ποτέ πρόκριση μέσω της ψυχοφθόρου διαδικασίας των πέναλτι!

Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Το γκολ του Ελ Αραμπί για το 1-2 (vid)

Θα το έκανε στον αγώνα της Πέμπτης (26/2) με την Άρσεναλ, ωστόσο το γκολ του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έγραψε το 1-1 και απέτρεψε την παρθενική φορά που οι «ερυθρόλευκοι» θα έπαιζαν μια ευρωπαϊκή πρόκριση στα πέναλτι!

Ο Ολυμπιακός απέκλεισε την Άρσεναλ για τη φάση των «32» του Europa League χάρη στο ιστορικό διπλό στο Emirates με 1-2 το βράδυ της Πέμπτης και συνεχίζει στον δεύτερο τη τάξει θεσμό της Ευρώπης.

Europa League: Με Γουλβς ο Ολυμπιακός στους «16»

Αντίπαλός του στους «16» θα είναι ξανά ομάδα από την Αγγλία και συγκεκριμένα η Γουλβς, με την οποία οι Πειραιώτες κληρώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα