Ρομέν Σαΐς: Aυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας της Γουλβς

Ο Ρομέν Σαΐς αναφέρθηκε στο μυστικό της φετινής επιτυχίας της Γουλβς, αντιπάλου του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League.  

Η Γουλβς, αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Europa League, αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη φέτος στην Αγγλία με την ξέφρενη πορεία της εντός και εκτός συνόρων. Ο 29χρονος αμυντικός Ρομέν Σαΐς αναφέρθηκε στο μυστικό των «λύκων».

Για την εξαιρετική πορεία της Γουλβς στο Αγγλικό πρωτάθλημα αλλά και στο Europa League μίλησε ο Ρομέν Σαΐς.

Ο διεθνής με το Μαρόκο, στάθηκε στο καλό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις των «λύκων» ενώ επεσήμανε πως η Γουλβς είναι μια ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ.

«Το έχω πει εδώ και καιρό. Στην ομάδα, οι ποδοσφαιριστές περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί από ό,τι ξοδεύουμε με τις οικογένειές μας!

Φυσικά, είμαστε χαρούμενοι μαζί, ειδικά έξω από το γήπεδο. Όχι μόνο στην προπόνηση. Περνάμε όμορφα κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο.

Όταν είστε καλοί φίλοι έξω από το γήπεδο και την προπόνηση, είναι ευκολότερο να αγωνιστούμε ο ένας για τον άλλο εντός των τεσσάρων γραμμών.

Αυτή είναι η νοοτροπία της ομάδας μας. Μπορεί να είμαστε θεωρητικά μια μικρή ομάδα, αλλά όλοι δουλεύουν για το καλό της. Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Με αυτόν τον τρόπο.

Παίζουμε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε, δεν έχει σημασία ο αντίπαλος. Ακόμη κι αν είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, είναι το ίδιο για εμάς. Είμαστε επικεντρωμένοι στη δουλειά μας και θέλουμε να κερδίζουμε.

Απλά πρέπει να συνεχίσουμε την καλή δουλειά και τη σωστή προπόνηση. Νομίζω ότι είμαστε πιο οργανωμένοι στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν.

Δεν εγκαταλείπουμε ποτέ. Το κάναμε και με την Τότεναμ. Γυρίσαμε τον αγώνα και αν χάναμε. Πήραμε τη νίκη. Αυτό που θέλαμε και τα καταφέραμε».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα