Αμυντικός της Μπράιτον συμβουλεύει: «Έτσι αντιμετωπίζεται ο Τραορέ»

O αμυντικός της Μπράιτον Νταν Μπερν δίνει συμβουλές στους παίκτες που θα αντιμετωπίσουν τον τραυματία, Αντάμα Τραορέ...

Ο Αντάμα Τραορέ, εξαιτίας του τραυματισμένου ώμου του, δεν αποδίδει στα τελευταία ματς της Γουλβς, σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες, κάτι που φάνηκε και στον αγώνα με τη Μπράιτον (0-0).

Και ο ίδιος αλλά και ο προπονητής του Νούνο Εσπίριτο Σάντο ανησυχούν ότι οι αντίπαλοι θα αρχίσουν να σημαδεύουν τον αδύναμο ώμο του στα τζαρτζαρίσματα μέσα στον αγώνα, προκειμένου να τον εξουδετερώσουν.

O αμυντικός της Μπράιτον Νταν Μπερν, δήλωσε μετά τον αγώνα του Σαββάτου στο Μολινό: «Μου παραπονέθηκε ότι τον είχα σημαδέψει, αλλά πραγματικά δεν ήξερα σε ποιο ώμο έχει το πρόβλημα».

Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Τραορέ και τη δύσκολη αποστολή να τον σταματήσει θα αναλάβει ο Κώστας Τσιμίκας που αγωνίζεται στην ίδια πλευρά με τον Ισπανό εξτρέμ.

Η συμβουλή που δίνει ο Μπερν στους αμυντικούς για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τον Τραορέ είναι: «Πρέπει να είστε όσο πιο κοντά μπορείτε, επειδή αν τρέξει καταπάνω σας και χρησιμοποιήσει την ταχύτητα του εναντίον σας, θα υποφέρετε».

Μάλιστα αναφέρθηκε και στο επόμενο ματς της Γουλβς, εναντίον του Ολυμπιακού, την Πέμπτη (12/3) στους «16» του Europa League.

«Είμαι βέβαιος ότι αυτό είναι κάτι που θα δει ο Ολυμπιακός. Θα το εκμεταλλευτεί ως αδυναμία, και θα το κάνει μέσα στα όρια του κανονισμού» είπε.

Ο Τραορέ αγωνίστηκε 26 λεπτά κατά της Μπράιτον αλλά πρόλαβε να κάνει έξι ντρίμπλες, περισσότερες από οποιονδήποτε άλλο παίκτη της Γούλβς.

«Δεν είναι πολλοί οι παίκτες που έχουν αυτόν τον ρυθμό. Ήταν ιδιαίτερα δύσκολο. Είχα μια κίτρινη κάρτα και δεν μπορούσα ούτε να τον ακουμπήσω...» είπε ο Μπερν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα