Αιγάλεω: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Άγγελου Πινιώτη

Με τα χρώματα του Αιγάλεω θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο άλλοτε μέσος της Λαμίας, Άγγελος Πινιώτης που ανακοινώθηκε από το «Σίτι». 

Η... παροικία των πρώην παικτών του Διαγόρα Ρόδου στο Αιγάλεω μεγαλώνει. Οι «κυανόλευκοι» μετά τους Μπαρμπαρούση, Κασνέτσι και Μπουρλάκη, ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Άγγελου Πινιώτη ο οποίος μέχρι πρότινος προσέφερε τις αγωνιστικές του υπηρεσίες για λογαριασμό των Ροδιτών.

Ο 24χρονος μέσος κατά το παρελθόν έχει παίξει στην Κ20 του Πανιωνίου, την Καλλιθέα, την Λαμία, τον Πανσερραϊκό και τελευταία τον Διαγόρα, ενώ παράλληλα κατέχει στο παλμαρέ του και μία συμμετοχή στην ομάδα κάτω 21 της Εθνικής Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιγάλεω:

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Άγγελο Πινιώτη, που έμεινε ελεύθερος από τον Διαγόρα Ρόδου. Ο 24χρονος Αιγαλιώτης μέσος (γεννημένος στις 24/4/1996) ξεκίνησε τη καριέρα του από την Κ20 του Πανιωνίου και την άνοδο του στην ανδρική ομάδα, και μετέπειτα μετακόμισε δανεικός στην Καλλιθέα . Έχει αγωνισθεί επίσης στη Λαμία, Πανσερραικό, και Διαγόρα Ρόδου και έχει μια συμμετοχή με την U21 της Εθνικής Ελλάδος. Καλωσορίζουμε τον Άγγελο στην "Γαλανόλευκη" οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα