Καλαμάτα: Πένθος για τον Γιώργο Πρασσά, πέθανε ο αδερφός του Χαράλαμπος

Τον χαμό του αδερφού του, Χαράλαμπου, θρηνεί ο ισχυρός άνδρας της Καλαμάτας, Γιώργος Πρασσάς. 

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Καλαμάτας και του Γιώργου Πρασσά, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του ισχυρού άνδρα της «Μαύρης Θύελλας», Χαράλαμπος.

Ο αδελφός του Γιώργου Πρασσά ήταν μεγαλύτερος κατά 3 χρόνια από τον πρόεδρο των «μελανολεύκων», μόνιμος κάτοικος των ΗΠΑ, ήταν μόλις 52 ετών και σύμφωνα με πληροφορίες πέθανε ξαφνικά από παθολογικά αίτια.

Με αφορμή το παραπάνω τραγικό γεγονός, η ΕΠΣ Μεσσηνίας εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στον Γιώργο Πρασσά για τον χαμό του αγαπημένου του αδερφού: «Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΜ στο άκουσμα του θανάτου του Χαράλαμπου Πρασσά, αδελφού του προέδρου της ΠΑΕ ΠΣ Η Καλαμάτα, Γιώργου Πρασσά, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια και τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλειά του».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν και οι οργανωμένοι φίλοι της Καλαμάτας «Bulldogs»: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Πρασσά και στον πρόεδρο της ''Μαύρης Θύελλας'' για τον χαμό του αδερφού του. Κουράγιο και καλή δύναμη».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα