Κατσικοκέρης: «Είμαστε η ντροπή της Ευρώπης»

Ξέσπασμα του έμπειρου επιθετικού Νίκου Κατσικοκέρη. Ο φορ του Γιούχτα, με θητεία και στην Super League, τοποθετήθηκε για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τα συμβαίνουν στις μικρότερες κατηγορίες.

Ανάρτηση όλο νόημα από τον επιθετικό του Γιούχτα, Νίκο Κατσικοκέρη

Ο επιθετικός της ομάδας της Κρήτης, Νίκος Κατσικοκέρης, θέλησε να εκφράσει τα δικά του συναισθήματα και σκέψεις σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Κατσικοκέρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Μόνο αν ξεσηκωθούμε και κάνουμε αυτό που πρέπει, θα καταλάβουν αυτοί οι επικίνδυνοι ότι αυτό το ψέμα έχει κουράσει πλέον. Η κοροϊδία συνεχίζεται και θα συνεχιστεί όσο δε μιλάμε και δεν μιλάνε και οι αρμόδιοι, για το καλό του αθλητισμού.

Η ντροπή της Ευρώπης είμαστε! Δυστυχώς…».

Ο 32χρονος επιθετικός ξεκίνησε από τον Παναιτωλικό σε ηλικία 17 ετών. Στην Super League μετράει 36 συμμετοχές και 7 τέρματα.

Έχει αγωνιστεί ακόμη στον Τηλυκράτη Λευκάδας και το Κερατσίνι στη Δ’ Εθνική, στον Πλατανιά όπου σημείωσε 29 γκολ σε 58 εμφανίσεις.

Το 2011 υπέγραψε στον Εργοτέλη, και από εκει έπεισε να τον πάρει η ΑΕΚ το 2012. Από την ΑΕΚ πήρε μεταγραφή στον Πανθρακικό και από εκεί έναν χρόνο μετά, πήγε στον Παναιγιάλειο.

Ακολούθησαν Παναργειακός, Ερμής Ζωνιανών, Εργοτέλης, Εθνικός, Επισκοπή, Ιεράπετρα και τώρα ανήκει στον Γιούχτα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα