Γ' Εθνική: Οι δύο πρώτες αποχωρήσεις από το πρωτάθλημα

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και ο Γιούχτας άνοιξαν τον χορό των αποχωρήσεων στη Γ' Εθνική, καθώς έκαναν γνωστό ότι δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος

Δύο ομάδες μέχρι τώρα, έχουν ανοίξει τον …. χορό των αποχωρήσεων στη Γ’ Εθνική. Αρχικά η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου δεν θα δηλώσει συμμετοχή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και για το θέμα αυτό εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου αποφάσισε τη μη συμμετοχή της ομάδας μας στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής». Μ’ αυτήν την λιτή ανακοίνωση, η περσινή πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θράκης γνωστοποίησε την απόφασή της να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο νομός Ροδόπης μένει μόνο με την Ελπίδα Σαπών στα εθνικά πρωταθλήματα.

Επίσης ο Γιούχτας, στο Ηράκλειο Κρήτης, δεν θα υποβάλλει κι αυτός δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα, εφόσον αυτό ξεκινήσει στις 28 Μαρτίου. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Μπουνάκης γνωστοποίησε την επιθυμία της ομάδας των Αρχανών, να μην δηλώσει συμμετοχή. Η απόφαση φαίνεται να είναι ειλημμένη και αν η ΕΠΟ μείνει αδιάλλακτη στην άποψή της, τότε ο Γιούχτας θα αγωνίζεται από του χρόνου στην Α1 ΕΠΣΗ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα