Ηρακλής: Συμφωνία με Μάρτινς, Αργυρίου

Διπλό «χτύπημα» από τον Ηρακλή ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Έδωσε τα χέρια με τους Ανέστη Αργυρίου και Ροτζέριο Μάρτινς.

Τα τυπικά απομένουν έτσι ώστε ο Ηρακλής να ολοκληρώσει τις μεταγραφές των Ανέστη Αργυρίου και Ροτζέριο Μάρτινς. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενισχύεται με δυο έμπειρους ποδοσφαιριστές, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι δυο ποδοσφαιριστές συμφώνησαν με την ομάδα του Ηρακλή και απομένει η ανακοίνωση για την ολοκλήρωση και των δυο μεταγραφών.

Ο Ανέστης Αργυρίου ήταν στον Αλμωπό Αριδαίας. Ο 33χρονος αμυντικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αετό Σκύδρας, για να πάρει μεταγραφή στη Βέροια και από εκεί ακολούθησαν η ΑΕΚ, ο Πανθρακικός, η Ρέιντζερς, ο Εθνικός Άχνας, ο Αγροτικός Αστέρας, η Νάουσα και φυσικά τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Αλμωπός Αριδαίας, όπως αναφέραμε και παραπάνω.

Ο 36χρονος Ροτζέριο Μάρτινς, που βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2005, έχει παίξει σε Αστέρα Τρίπολης, Πανθρακικό, Εργοτέλη, Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας και Αστέρα Βλαχιώτη.

Να σημειώσουμε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης προ ημερών ήρθε σε συμφωνία με τον Λυμπέρη Στεργίδη αλλά τελικά η μεταγραφή δεν προχώρησε λόγω ενός προσωπικού ζητήματος του ποδοσφαιριστή. Για αυτό τον λόγο στον Ηρακλή κινήθηκαν για την απόκτηση του Μάρτινς, ο οποίος είναι αρκετά χρόνια στη χώρα μας και γνωρίζει καλά τα κατατόπια.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα