Προοδευτική: Νέος πρόεδρος ο Αντώνης Αραβαντινός

Ο Αντώνης Αραβαντινός ανέλαβε την προεδρία στην Προοδευτική, μετά την πρόσφατη παραίτηση που υπέβαλε ο Βασίλης Κατσαρός.

Ο Αντώνης Αραβαντινός ανέλαβε την προεδρία στην Προοδευτική, μετά την παραίτηση που υπέβαλε ο Βασίλης Κατσαρός. Στην έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, ο Αραβαντινός πρότεινε για πρόεδρο τον δικηγόρο Κώστα Μάκρα ο οποίος όμως αρνήθηκε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, όπως και ο Γιάννης Ταμβάκης.

Έτσι νέος πρόεδρος ορίστηκε ο Αντώνης Αραβαντινός, ο οποίος θα παραμείνει στο συγκεκριμένο πόστο μέχρι τον Δεκέμβριο, που θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Το νέο διοικητικό συμβούλιο των «βυσσινί» αποτελείται από τους:

Αντώνη Αραβαντινό πρόεδρο, Γιάννη Ταμβάκη αντιπρόεδρο, Σωκράτη Πτερνέα γενικό γραμματέα, Κώστα Μάκρα ειδικό γραμματέα, Νίκο Μπάκα ταμία, Αλέκο Νταβέλη γενικό αρχηγό και Γιώργο Λαουτάρη υπεύθυνο μπάσκετ. Μέλη του συλλόγου είναι η Φατμίρ Λεκάι (αδελφή του πρώην προέδρου), ο Χρήστος Χαρτόπης, ο Γιάννης Κουκουβίνος, ο Βασίλης Χατζηαθανασίου και ο Πέτρος Στεργίου. Στη συνέχεια έγινε εισήγηση να αλλάξει το καταστατικό του συλλόγου και να προσαρμοστεί στο νέο αθλητικό νόμο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα