Εθνικός – Καραβάς 1-0: Στο 89’ με πέναλτι και... δεύτερη θέση

Ο Εθνικός επικράτησε του Καραβά (1-0) με πέναλτι στο 89’ και πλησίασε την πρωτοπόρο του έκτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, Προοδευτική, στους δύο βαθμούς  

Μεγάλη μάχη έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων ανάμεσα στον Εθνικό και τον Καραβά. Εκεί όπου οι τυπικά γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0, χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σουμπίνιο στο 89’ και έτσι κατάφεραν να πλησιάσουν την Προοδευτική σε απόσταση δύο βαθμών. Στον έκτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο Εθνικός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως ο Καραβάς δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία και προέβαλε σθεναρή αντίσταση. Τον γόρδιο δεσμό έλυσε ο έμπειρος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, σε παράβαση που υπέδειξε ο διαιτητής Μαυραντωνάκης για ανατροπή του Φερναντίνιο από τον Μύρκου.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μουζάκης, Νταούλιας, Ζωγραφάκης, Νικολόπουλος, Παντελίδης, Ντάφλας, Μπέλερης, Φερναντίνιο, Σάμιος, Σουμπίνιο, Λύγκος.

ΚΑΡΑΒΑΣ: Μπαντίκος, Παπαθανασίου, Μύρκος, Ντούμπερετ, Φιαμέγκος, Παπανικολάου, Μπιλίμπασι, Λάμπρου, Νταουτάι, Νικολόπουλος, Μαρούδας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα