Γ’ Εθνική: Αγωνία για την πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου

Ούτε την Δευτέρα (9/5) εκδόθηκε από την ΕΠΟ η απόφαση της έφεσης του Μακεδονικού και εξακολουθεί η αγωνία για τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής. Πιθανότερη ημέρα έναρξης η Κυριακή (15/5)

Η αγωνία των επτά πρωταθλητών των ομίλων της Γ’ Εθνικής που θα πάρουν μέρος στα μπαράζ ανόδου για τη Super League 2 χτυπάει κόκκινο. Ούτε την Δευτέρα (9/5) εκδόθηκε από την ΕΠΟ η απόφαση της έφεσης του Μακεδονικού κατά της Λευκίμμης, οπότε παραμένει στον αέρα η ημερομηνία της πρεμιέρας των πλέι οφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας θα εκδώσει απόφαση είτε την Τρίτη (10/5) είτε την Τετάρτη (11/5). Οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος της ΕΠΟ είναι σταντ μπάι, ώστε να επικυρώσουν άμεσα την βαθμολογία στον 2ο όμιλο. Εκεί όπου είτε θα παραμείνει πρωταθλήτρια η Κοζάνη, είτε θα την αντικαταστήσει ο Μακεδονικός, αν δικαιωθεί στην έφεση.

Αμέσως μετά θα γίνει ο ορισμός των διαιτητών και της πρεμιέρας των πλέι οφ για την Κυριακή (15/5). Σε αυτήν την περίπτωση η αγωνιστική περίοδος θα παραταθεί μέχρι τις 5/6, ενώ θα γίνουν και δύο εμβόλιμες αγωνιστικές, προκειμένου να διασφαλίσουν το εισιτήριο ανόδου οι τέσσερις από τους επτά πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα