Φωστήρας: Δύο προσθήκες για τους «κιτρινόμαυρους»

Με τα χρώματα του Φωστήρα θα αγωνίζονται φέτος οι Σταύρος Γαϊτάνης και Μανώλης Τσιόκρης. 

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε ο Φωστήρας στο πλαίσιο της ενίσχυσης του. Συγκεκριμένα απέκτησε τους Μανώλη Τσιόκρη και Σταύρο Γαϊτάνη.

Η ανακοίνωση για τον Τσιόκρη:

«Άλλη μια προσθήκη για την ομάδα μας, με τον Μανώλη Τσιόκρη. Ο επιτελικός μέσος που αγωνίζεται ως μέσος είναι προϊόν των ακαδημιών της ΑΕΚ, στην οποία βρισκόταν από το 2011. Ο 20χρονος χαφ είναι διεθνής με τις Κ15, Κ16, Κ17, Κ18 και Κ19, στις οποίες έχει διατελέσει και αρχηγός, ενώ έχει και συμμετοχές στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα των αντίστοιχων ηλικιών. Τα τελευταία 2 χρόνια ήταν μελος της ΑΕΚ Β’ με επαγγελματικό συμβόλαιο. Μανώλη καλώς όρισες και σου ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και υγεία με τα κιτρινόμαυρα!».

Και εκείνη για τον Γαϊτάνη:

«Με αστραπιαίες κινήσεις η διοίκηση Πετρινωλη-Καζαντζή γεμίζει το οπλοστάσιο του Κώστα Ψυρρόπουλου. Αρχικά, με τα κιτρινόμαυρα θα αγωνίζεται στο εξής ο αριστερός μπακ-χαφ Σταύρος Γαϊτάνης. Με 13 συμμετοχές και 1 γκολ στη Σούπερ Λίγκ 2 πέρσι με την φανέλα του ΠΑΟ Ρουφ, είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει! Παλαιότερα αγωνιζόταν στον ΑΟ Χανίων. Σταύρο καλώς όρισες και σου ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και υγεία με τα κιτρινόμαυρα!»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα