Στο Μοσχάτο ο Κατίδης

Στην απόκτηση του Γιώργου Κατίδη που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Εθνικό, προχώρησε η ΑΕ Μοσχάτου.

Η ΑΕ Μοσχάτου από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα κοσμεί τα «σαλόνια» της Γ’ Εθνικής. Οι «πράσινοι» μετά την περσινή εντυπωσιακή τους πορεία στο πρωτάθλημα του Πειραιά θέλουν να παρουσιάσουν ένα ανάλογο πρόσωπο και στη Γ’ Εθνική και η διοίκηση του ιστορικού σωματείου, είναι αποφασισμένη να στελεχώσει το ρόστερ με παίκτες έμπειρους και ποιοτικούς που θα ανεβάσουν επίπεδο την ΑΕΜ.

Στο πλαίσιο αυτό, οι νεοφώτιστοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Γιώργο Κατίδη, ώστε αυτός να γίνει κάτοικος Μοσχάτου. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας που από δω και στο εξής θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπάθα, μέχρι πρότινος έπαιζε για λογαριασμό του Εθνικού με τον οποίο πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του.

Ο 25χρονος μέσος, την περσινή σεζόν μπορεί να μην αγωνίστηκε πολύ με τους «κυανόλευκους», αλλά στα ματς που χρησιμοποιήθηκε είχε μία καλή παρουσία και είναι δεδομένο ότι με την ποιότητα του θα βοηθήσει σημαντικά το Μοσχάτο ώστε αυτό να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο Γιώργος Κατίδης που θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό «γρανάζι» για την μεσαία γραμμή του συλλόγου, μετράει πάνω από 70 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ κατά το παρελθόν έχει παίξει επίσης σε Άγιαξ Ταύρου, Ηλυσιακό, Απόλλωνα Σμύρνης και Πεύκη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα