Νίκησε τον κορονοϊό ο πρόεδρος του Πόρου

Ο πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασσαριωτάκης που είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό, βγήκε νικητής από τη μάχη με την πανδημία.  

Θετικά είναι τα νέα από τις τάξεις του Πόρου που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Κρητικής ομάδας Γιάννης Ασσαριωτάκης που είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, βγήκε νικητής από την μάχη με την πανδημία.

Θετικός στον κορονοϊό πρόεδρος ομάδας Γ΄ Εθνικής

Ο ισχυρός άνδρας του Πόρου βρισκόταν στη Γαλλία για επαγγελματικούς λόγους, όπου και βρέθηκε θετικός στον ιό με αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα, ωστόσο όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω σόσιαλ μίντια, κατάφερε να βγει νικητής από αυτόν τον αγώνα και πλέον είναι καλά στην υγεία του.

Ασσαριωτάκης: «Πήρα μεγάλη αγάπη από τον κόσμο»

Μάλιστα στο μήνυμα του στην σελίδα του στο Facebook ο Γιάννης Ασσαριωτάκης ανέφερε πως ο ιός δεν είναι ανίκητος, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους ήταν στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες ώρες.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ασσαριωτάκης έγραψε: «Ευχαριστώ όλους εσάς που με στηρίξατε στις δύσκολες στιγμές που πέρασα. Η ψυχολογική υποστήριξη που πήρα από την αγάπη που μου δώσατε με έβγαλε νικητή! Covid 19 δεν είσαι ανίκητος! Δώστε αγάπη κάνει καλό»!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα