Ολυμπιακός: Κινείται νομικά κατά των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής που ψήφισαν Ριζούπολη

Νομικά θα κινηθεί ο Ολυμπιακός, κατά όποιου μέλους της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ ψήφισε τη Ριζούπολη ως έδρα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Νομικά θα κινηθεί ο Ολυμπιακός, κατά όποιου μέλους της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ ψήφισε τη Ριζούπολη ως έδρα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο μεγάλο λιμάνι κάνουν λόγο για δόλια επιλογή του γηπέδου καθώς ομολόγησαν στην ΕΠΟ ότι δεν έχουν ελέγξει καν το γήπεδο και τον αγωνιστικό χώρο, ενώ επίσης ψευδώς ο Δημητρίου (πρόεδρος επιτροπής διοργανώσεων) απάντησε ότι έχει άδεια της UEFA η Ριζούπολη!

Επιπλέον, ο Ολυμπιακός νομικά θα κινηθεί και κατά της Ομοσπονδίας σε περίπτωση τραυματισμού ποδοσφαιριστή στη διάρκεια τελικού!

Κατά τη διάρκεια της εκτελεστικής επιτροπής, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Αγραφιώτης ρώτησε με ποια κριτήρια επιλέχθηκε η Ριζούπολη από τη στιγμή που υπάρχουν τόσα διαθέσιμα γήπεδα που ήδη διεξάγονται αγώνες στην μετά κορονοϊού εποχή και είναι αδειοδοτημένα σήμερα από την ΟΥΕΦΑ.

Οριστικό: Στη Ριζούπολη ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο κ. Αγραφιώτης υπενθύμισε πως το γήπεδο το χρησιμοποιεί ομάδα της SL2 και τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε από ομάδα της SL1 ήταν τον περασμένο Οκτώβριο.

Η ΕΠΟ, μέσω του κ. Δημητρίου παραδέχθηκε ότι δεν έχει γίνει έλεγχος για την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου!

Στην ψηφοφορία ακόμα και ο Γραμμένος ψήφισε παρών, γεγονός που αποδεικνύει πόσο επικίνδυνος είναι ο ορισμός της Ριζούπολης για τη διεξαγωγή του τελικού, τη στιγμή μάλιστα που ο Ολυμπιακός έχει και Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Ο κ. Αγραφιώτης ξεκαθάρισε οτι με αυτές τις επιλογές προκύπτει ξεκάθαρα πως η ΕΠΟ υποβαθμίζει δολίως τον μοναδικό θεσμό που της έχει απομείνει και δη τον τελικό αυτού και έτσι στοιχειοθετείται η απιστία των μελών της εκτελεστικής επιτροπής που τη στήριξαν και έχουν οδηγήσει ήδη στην απομείωση των εσόδων από το Κύπελλο στο 50% σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Την επιλογή του γηπέδου στηλίτευσε και ο Φούσεκ, λέγοντας πως είναι απαράδεκτο να έρχεται η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ λίγες ημέρες πριν από τον τελικό να αποφασίζει έτσι για το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα