Ολυμπιακός: Με πολλές αλλαγές στο Αγρίνιο

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής σχεδόν όλα τα βασικά του στελέχη.

Στο Αγρίνιο δοκιμάζεται την Τετάρτη (20/1) ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει για το Κύπελλο Ελλάδας τον Παναιτωλικό σε ένα πολύ σημαντικό ματς, αφού και αυτό το τρόπαιο είναι στόχος για τους Πειραιώτες.

Επιπλέον είναι μία πολύ καλή ευκαιρία γι' αρκετούς ποδοσφαιριστές να πάρουν λεπτά στα πόδια τους και να δείξουν στον Πέδρο Μαρτίνς ότι αξίζουν μία παραπάνω ευκαιρία. Η ομάδα του Πειραιά θα πάει σε αυτό το παιχνίδι με αρκετές αλλαγές.

Ο Πορτογάλος προπονητής επέλεξε να αφήσει αρκετά από τα βασικά στελέχη εκτός αποστολής ή για να είμαστε σωστοί τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει το… κουπί.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει αφήσει εκτός τους Σα, Σεμέδο, Ραφίνια, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Μασούρα, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και τον Μπρούνο. Γίνεται αντιληπτό ότι πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι έχοντας πολλά νέα πρόσωπα και αποφασισμένος να δώσει ευκαιρία σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι τώρα.

Αναλυτικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Παναιτωλικό έχουν συμπεριληφθεί οι:

Τζολάκης, Κρίστινσον, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Χριστοφιλόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Πέπε, Σουρλής, Λιάτσος, Τσέλιος, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Βρουσάι, Μπρούμα, Κάιπερς, Σουντανί, Χασάν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα