Κύπελλο Ελλάδος: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός... στη σκιά του Διαιτητικού!

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός αναμετρώνται (18/2, 15:00) στο Αγρίνιο για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, εν αναμονή της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την τύχη του ματς.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (18/2, 15:00) στο Αγρίνιο, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Προηγείται βέβαια η εκδίκαση της προσφυγής που κατέθεσε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Διαιτητικό Δικαστήριο (18/2, 10:00) για την αλλαγή έδρας. Αν η απόφαση δικαιώσει τους Ηπειρώτες, η αναμέτρηση του Κυπέλλου θα αναβληθεί.

Αν, από την άλλη, δεν ανατραπεί η ισχύουσα κατάσταση, το ματς θα διεξαχθεί κανονικά στο γήπεδο του Παναιτωλικού, με αμφότερες της ομάδας να ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο «Άγιαξ του Βορρά» θέλει να αφήσει πίσω του την κακή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Γιαννίκη να μην υπολογίζει τους Σιόντη, Μπρένερ και Οικονομόπουλο. Οι «πράσινοι» στοχεύουν να συνεχίσουν τα θετικά τους αποτελέσματα και στο Κύπελλο, με τους Σανκαρέ, Διούδη, Χουάνκαρ, Μολό, Μαουρίτσιο, Κουρμπέλη, Μπουζούκη, Σαβιέ να απουσιάζουν για διάφορους λόγους.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα