Κύπελλο Ελλάδας: Πλούσιο «μενού» με 20 ματς

Με 20 αγώνες ανάμεσα σε ομάδες της Super League 2 και της Γ' Εθνικής θα διεξαχθεί την Κυριακή (26/9) το κυρίως «πιάτο» της τρίτης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας

Πλούσιο θα είναι το μενού που θα... σερβιριστεί την Κυριακή (26/9) στο πλαίσιο της τρίτης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Οι ομάδες της Super League 2 μπαίνουν στη μάχη, όπου έχουν προχωρήσει ήδη σύλλογοι από την Γ’ Εθνική που αγωνίστηκαν τους δύο προηγούμενους γύρους. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Απόλλων Λάρισας-ΑΕΛ, Βέροια-Αναγέννηση Καρδίτσας, Πιερικός-Ηρακλής, Καραϊσκάκης Άρτας-Ξάνθη, ΠΑΟ Ρουφ-Εργοτέλης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα, που περιλαμβάνει 20 αγώνες:
Κυριακή 26/9
Στις 15.00
ΟΦ Ιεράπετρας-Καλαμάτα.
Στις 16.00
ΠΑΟ Ρουφ-Εργοτέλης, Νέα Αρτάκη-Κηφισιά, Καλλιθέα-Επισκοπή, Γιούχτας-Άγιος Νικόλαος, Ηλιούπολη-Αστέρας Βλαχιώτη, Διαγόρας Βραχνεΐκων-Παναχαϊκή, ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου-Ολυμπιακός Βόλου, Εδεσσαϊκός-ΦΣ Κοζάνη, ΑΕ Λευκίμμης-Απόλλων Πόντου, Ποσειδώνας Μηχανιώνας-Λεβαδειακός, ΑΕ Καραϊσκάκης-Ξάνθη, Απόλλων Λάρισας-ΑΕΛ, Πιερικός-Ηρακλής, Θησέας Αγριάς-Πανσερραϊκός,
ΠΟ Φήκης-Νίκη Βόλου, Παναγρινιακός-Τρίκαλα, Βέροια-Αναγέννηση Καρδίτσας, Εθνικός Σοχού-ΑΟ Υπάτου, Θεσπρωτός-Αλμωπός Αριδαίας.

* Οι αγώνες είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν πάλι δεν αναδειχθεί νικητής, θα εκτελεστούν πέναλτι.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα