Παναχαϊκή – Παναιτωλικός 1-2: «Χρυσή» αλλαγή ο Βέργος (highlights)

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-1 της Παναχαϊκής στην Πάτρα και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Βέργος μπήκε στο 69’ και πέντε λεπτά αργότερα (74'), χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του Αγρινίου.

Είδε και έπαθε ο Παναιτωλικός στην Πάτρα αλλά τελικά κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Αγρινίου στο 20’ άνοιξε το σκορ με τον Καρέλη μετά την ωραία πάσα του Ντουάρτε αλλά δεν «καθάρισε» τον αγώνα και η νεανική Παναχαϊκή που έπαιξε με πάθος και καρδιά, στο 47’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Παπαχρονόπουλο (τραυματίστηκε μάλιστα στη φάση αφού έπεσε πάνω στο δοκάρι και έγινε αλλαγή).

Οι φιλοξενούμενοι αγχώθηκαν, ο Γιάννης Αναστασίου κοίταξε στον πάγκο του και πέρασε στο ματς τον Νίκο Βέργο και ο τελευταίος πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο με υπέροχη ενέργεια και τελείωμα έγραψε το 2-1 για τον Παναιτωλικό στο 74'. Στα τελευταία λεπτά η Παναχαϊκή πάλεψε όσο μπορούσε αλλά ο Παναιτωλικός κράτησε τη νίκη πρόκριση, με τον Ντουάρτε στο φινάλε να έχει φοβερή ευκαιρία για να κάνει το 3-1...αλλά εκείνος θέλησε με λόμπα να σκοράρει, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Βάτσιος (Δ. Αττικής) έδειξε την κίτρινη κάρτα σε Φλόρες, Σεληνιωτάκη, Βέργο, Καρακλάγιτς.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αθανασόπουλος, Μπελεζάκης, Σμίλτος, Σεληνιωτάκης, Στασινόπουλος (79’ Πολίτης), Τεγούσης, Παπαχρονόπουλος (50’ λ. τρ. Κωνσταντακόπουλος), Καρακλάγιτς, Χαντί (79’ Κυβελίδης), Στεργίδης (74’ Μπουρλάκης), Αλεξόπουλος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ροντρίγκεζ, Αποστολάκης (59’ Αποστολάκης), Κορνέλιους, Μπακαδήμας (59’ Βργκοτς) (69’ λ. τρ. Μαλής), Αντούνες, Τσιγγαράς, Φλόρες, Μόρσεϊ, Μπελεβώνης Στ. (69’ Βέργος), Ντουάρτε, Καρέλης (90' Μπελεβώνης Χρ.).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα