Παναθηναϊκός - Βόλος 2-1: Ανοικτοί λογαριασμοί για την ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό (highlights)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Βόλου με 2-1 και πλέον όλα θα κριθούν στην ρεβάνς του Πανθεσσαλικού για την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν ο Παναθηναϊκός με τον Βόλο (2-1) στη μάχη για την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου Ελλάδας. Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, νωρίς στην επανάληψη έφθασαν και σε «σκορ-πρόκρισης» (2-0), αλλά δεν μπόρεσαν σε ένα ακόμα ματς να κρατήσουν καθαρή εστία.

Ο Βόλος ανέβασε ρυθμούς στην επανάληψη, πέτυχε το εκτός έδρας γκολ που ήθελε και μέχρι το φινάλε αμφότεροι φάνηκαν να ικανοποιούνται με αυτό που είχαν στα χέρια τους. Ο Παναθηναϊκός, το ισχνό έστω προβάδισμα και oi Θεσσαλοί την δυνατότητα να περάσουν στους προημιτελικούς έστω και με νίκη 1-0 στη ρεβάνς. Το ενδιαφέρον «δεύτερο ημίχρονο» ανάμεσα στις δύο ομάδες θα παιχθεί παραμονές Χριστουγέννων στο Πανθεσσαλικό, όπου και θα κριθούν όλα.

ΤΑ ΓΚΟΛ
25’: Ο Παλάσιος από δεξιά μέσα στην περιοχή γύρισε στην καρδιά της άμυνας, όπου ο Μακέντα με πλάστη στην εστία έκανε το κοντρόλ με το δεξί, γύρισε το σώμα και σούταρε με το αριστερό στην δεξιά γωνία ανοίγοντας το σκορ (1-0).
51’: Ο Αλεξανδρόπουλος έκλεψε τη μπάλα στο ημικύκλιο από τον Τσοκάνη, μπήκε στην περιοχή του Βόλου και από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε ψηλά στην εστία, γράφοντας το 2-0.
56’: Ο Φαν Φέερτ κινήθηκε από δεξιά στην περιοχή, πάτησε με τακουνάκι στον Φερνάντεζ, ο οποίος πλάσαρε στην κίνηση με το αριστερό στην απέναντι δεξιά γωνία, μειώνοντας σε 2-1.


Η μικρογραφία
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ 2-1
Γήπεδο: «Απόστολος Νικολαΐδης».
Σκόρερ: 25' Μακέντα, 51' Αλεξανδρόπουλος-56' Φερνάντεζ.
Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας),
Κίτρινες: Μαουρίσιο, Μπαρτόλιο, Ρινέρ, Τσοκάνης.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σάρλια, Αλεξανδρόπουλος (89' Μπουζούκης), Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες (69’ Πέρεθ), Αϊτόρ (78’ Χατζηγιοβάνης), Παλάσιος (78’ Βιτάλ), Μακέντα.

ΒΟΛΟΣ (Γκιγέρμο Αμπασκάλ): Κότνικ, Πουρίτα (λ. τ. 46’ Ρομέρο), Φεράρι, Γκουλέν, Ρινέρ, Τσοκάνης, Νίνης (74’ Σοάρες), Ρεγκατέν (83' Ορόζ), Μπαρτόλο (46’ Φερνάντεζ 7),Τερεζίου (63’ Βοϊτκόφσκι), Φαν Φέερτ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα