Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών στην ήττα από τον Παναιτωλικό

Ο Ολυμπιακός έχασε 2-1 από τον Παναιτωλικό με πολλά νέα πρόσωπα που δεν έφεραν αποτέλεσμα, αλλά άφησαν υποσχέσεις. Ποιοι άρεσαν και ποιος απογοήτευσε. 

Δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα, την ήττα του Ολυμπιακού με 2-1 από τον Παναιτωλικό στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου, αλλά ικανοποιημένος με την παρουσία των πολλών νέων παιδιών που επέλεξε για την ενδεκάδα στο Αγρίνιο ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς. Ξενιτίδης και Σουρλής έκαναν εμφάνιση υποσχέσεων, δεν μπόρεσε να δείξει ο Καρμπόβνικ αριστερά. Πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο ο Ανδρούτσος, είχε ενέργειες ο Βρουσάι, μπήκε δυναμικά στην επανάληψη ο Ρόνι Λόπες.

Αναλυτικά η κριτική για την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού:

ΕΓΚΜΟΥΝΤΟΥΡ ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ: Δεν μπορούσε να κάνει κάτι στα γκολ, αλλά και δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο.

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΚΑΛΙΑΝΗΣ: Έκανε λάθη απειρίας, αλλά γενικά προσπάθησε και έδειξε ότι μπορεί να σταθεί και να βελτιωθεί.

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Έδωσε λύσεις σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ σε άλλες δεν τα κατάφερε.

ΟΥΣΕΪΝΟΥ ΜΠΑ: Σε κακή μέρα ο Σενεγαλέζος είχε πολλά προβλήματα από τον Βέργο και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, παίζοντας στα πλάγια αλλά και στον άξονα, κατακόρυφη πτώση στην επανάληψη.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΟΥΡΛΗΣ: Δυναμικό ματς και πολλά τρεξίματα από τον μικρό, αλλά και μεγάλο περιθώριο βελτίωσης ειδικά στη διάρκεια απόδοσης μέσα στο ματς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΕΝΙΤΙΔΗΣ: Άρεσε ο νεαρός μέσος, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ζητούσε πολύ την μπάλα, είχε και λάθη, αλλά γενικά συμμετείχε σε όλο το ματς.

ΜΙΧΑΛ ΚΑΡΜΠΟΒΝΙΚ: Αν αυτό το παιχνίδι ήταν υποτίθεται ευκαιρία για τον Πολωνό που έπαιξε αριστερό μπακ, δεν την πήρε ποτέ.

ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΟΥΣΑΪ: Είχε ορισμένες καλές ενέργειες και συμμετοχή στη φάση του γκολ και σε ευκαιρίες του Τικίνιο. Θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα.

ΜΑΤΙΕ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Δημιουργός του γκολ, με διάθεση στο παιχνίδι του όπως πάντα, αλλά όσο περνούσε η ώρα ξέμενε από δυνάμεις και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Δεν ήταν καλές οι εκτελέσεις του στις στατικές φάσεις.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Πολύ ωραίο γκολ σε φάση που ο ίδιος ξεκίνησε και τελείωσε, όμως από κει και πέρα όχι κάτι ξεχωριστό και αρκετές λάθος επιλογές.

ΤΙΚΙΝΙΟ: Έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες πριν από το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού, ενώ θα μπορούσε και στη συνέχεια να ισοφαρίσει. Ήταν επικίνδυνος, όχι αποτελεσματικός.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Έδωσε σιγουριά αρχικά στην άμυνα, αλλά τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του πιάστηκαν εντελώς στον ύπνο στο γκολ του Καρέλη.

ΡΟΝΙ ΛΟΠΕΣ: Μπήκε φουριόζος και δημιούργησε πολλά για ένα εικοσάλεπτο, αλλά μετά σταμάτησε και δεν είχε προσφορά.

ΦΩΤΗΣ ΚΙΤΣΟΣ: Αντικατέστησε τον Καρμπόβνικ αριστερά και ήταν συνεπής.

ΜΑΞΙ ΛΟΒΕΡΑ: Έπαιξε λίγο στο τέλος δίχως κάτι ιδιαίτερο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα