Παναθηναϊκός – Βόλος 3-0: «Καθάρισαν» οι Σλοβένοι

Με τους Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς να σκοράρουν ο Παναθηναϊκός κέρδισε 3-0 τον Βόλο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και σκέφτεται ήδη τον ΠΑΟΚ…

Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας - εκεί όπου θα αντιμετωπίσει λογικά τον ΠΑΟΚ που κέρδισε 2-0 την Καλαμάτα στον πρώτο αγώνα την Τετάρτη (14/2) – βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» κέρδισαν 3-0 τον Βόλο με τους Σλοβένους Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς να σκοράρουν. Έτσι ο ΠΑΟ μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό. Στην αντίπερα όχθη, ο Βόλος στρέφει αποκλειστικά το βλέμμα του στο πρωτάθλημα αφού το αποτέλεσμα (3-0) στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας δεν αφήνει ελπίδες πρόκρισης στον ΝΠΣ.

Ο Παναθηναϊκός από την αρχή έλεγξέ τον αγώνα με εξαίρεση ένα διάστημα στο πρώτο ημίχρονο (25’-40’) όπου ο Βόλος κράτησε μπάλα, εκμεταλλεύτηκε τον εκνευρισμό των «πράσινων» και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ με τον Άλχο στο 32ο λεπτό.

Βέβαια ο ΠΑΟ είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο Κότνικ όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί που έπρεπε, με εξαίρεση την τελευταία φάση του α’ μέρους, όπου ο Σπόραρ ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα (1-0).

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός ήταν πιο εύστοχος και οι Τσέριν, Βέρμπιτς σε διάστημα πέντε λεπτών (54’-59’) καθάρισαν όχι μόνο το ματς αλλά και την υπόθεση πρόκριση.

Ο Βόλος όπως στο πρώτο μέρος είχε ευκαιρία στο 0-0 έτσι και στην επανάληψη στο 1-0, είχε τη δυνατότητα για να ισοφαρίσει με τον Νοκέρτ αλλά ο Λοντίγκιν απέκρουσε και στο…καπάκι έγινε το 2-0.

Μετά το 3-0 το ματς…έσβησε με τους δυο προπονητές να κάνουν και αλλαγές, έχοντας το μυαλό τους και στο πρωτάθλημα που ξεκινά και πάλι την άλλη εβδομάδα.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης»

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ 3-0

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Σκόρερ: 45’+3’ Σπόραρ, 54’ Τσέριν, 59’ Βέρμπιτς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (84’ Σάντσες) – Πέρεθ (65’ Κουρμπέλης), Τσέριν, Μπερνάρντ – Βέρμπιτς (69’ Σαβιέρ), Παλάσιος (84’ Κυριόπουλος), Σπόραρ (65’ Ιωαννίδης)

ΒΟΛΟΣ: Κότνικ – Πίρινεν, Εσκοβάλ, Σιέλης - Άλχο, Μπαριέντος (73’ Μεταξάς), Μεθκίδα (66’ Ματίγια), Ουές (72’ Τάχατος) – Ντέλετιτς, Νοκέρτ (66’ Φερνάντες), Οζέγκοβιτς (80’ Κούτσιας)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα