Κύπελλο Ελλάδας: Η ΕΠΟ στρέφεται σε Γερμανία και Αγγλία για τη διεξαγωγή του τελικού

Η ΕΠΟ έχει στην κορυφή της λίστας τη Γερμανία και την Αγγλία για τη διεξαγωγή του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας. 

Είναι γνωστή εδώ και καιρό η πρόθεση των ανθρώπων της ΕΠΟ να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο εξωτερικό. Η διοίκηση της Ομοσπονδίας έχει ξεκινήσει ήδη επαφές προκειμένου να σχηματιστεί το τελικό πλάνο του σχεδίου.

Στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων βρίσκεται η Γερμανία, λόγω της μεγάλης παρουσίας ομογενών φιλάθλων, ενώ ψηλά βρίσκεται και η Αγγλία λόγω των πολλών Ελλήνων φοιτητών.

Η ΕΠΟ φέρεται να έχει κάνει τις πρώτες κινήσεις στέλνοντας επιστολή στις Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες των δύο χωρών. Η τελική απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας θα εξαρτηθεί από τις απαντήσεις που θα λάβουν από τις δύο αντίστοιχες Ομοσπονδίες, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και το οικονομικό σκέλος.

Η διεξαγωγή του αγώνα σε γήπεδο της Αθήνας έχει αποκλειστεί, αφού δεν θα συμμετάσχουν στον τελικό δύο ομάδες από την πρωτεύουσα. Θυμίζουμε πως στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Λαμία και ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ. Παράλληλα η λύση του Πανθεσσαλικού Σταδίου δεν ενεργοποιείται καθώς είναι νωπές οι μνήμες από τα επεισόδια στον τελικό του 2018 ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα