Ολυμπιακός: Ο Τζολάκης, ο Πασχαλάκης και το πλάνο εμπιστοσύνης

Η επιλογή Τζολάκη για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και η σημασία της. Για ένα ματς εντελώς διαφορετικό από κάθε άλλο για έναν απλό λόγο. 

Για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μόνο τα εξής:

Η πειραϊκή ομάδα καλείται να ξεχάσει για ενενήντα λεπτά ότι έχει να χάσει πέντε χρόνια από την αντίπαλό της. Ότι έχει παίξει ντέρμπι προ ημερών στην Τούμπα, ενώ η ΑΕΚ δεν αγωνίστηκε. Ότι μπαίνει για πρώτη φορά στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ και θα είναι σημαντικό από πλευράς γοήτρου να νικήσει. Ότι υπάρχει κόντρα σε όλα τα επίπεδα για τους φετινούς στόχους. Ότι ο διαιτητής πάλι δεν είναι πρωτοκλασάτος. Ότι φέτος δεν έχει κερδηθεί κάποιο ντέρμπι, αλλά ούτε ότι η αμέσως προηγούμενη εκτός έδρας ήττα στην Ελλάδα ήταν τον περασμένο Σεπτέμβρη στο Χαριλάου.

Ο Ολυμπιακός αντιθέτως θα πρέπει να θυμηθεί ότι με την ίδια ομάδα δυσκολεύτηκε πολύ στο 0-0 του πρωταθλήματος, αλλά στα ντέρμπι όλα είναι διαφορετικά από τότε που αρχίζει το επόμενο. Μπορεί η εικόνα να είναι εντελώς άλλη. Όπως και το αποτέλεσμα να μην εξαρτάται από την εικόνα του ματς, με παράδειγμα ό,τι συνέβη φέτος στη Λεωφόρο. Θα πρέπει να έχει στο μυαλό του ότι η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά φυσικά με αδυναμίες και κάθε άλλο παρά άτρωτη. Όπως και ότι κάθε στιγμή αδράνειας μπορεί να κοστίσει. Και στο ξεκίνημα και γενικότερα.

Ο Μίτσελ ενώ γενικά δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του αποκάλυψε ότι γκολκίπερ θα παίξει ο Τζολάκης, με βάση την απόφαση για τους αγώνες του Κυπέλλου. Στο γνωστό μοντέλο πολλών προπονητών για τους γκολκίπερ τους στη σεζόν. Φυσικά όταν έχουν εμπιστοσύνη και στους δύο τερματοφύλακές τους. Ο Τζολάκης με τις εμφανίσεις του κόντρα στον Άρη, την κέρδισε αυτή την εμπιστοσύνη. Κι ας βλέπουν κάποιοι (όχι λίγοι) ρίσκο να μην αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι ο Πασχαλάκης μετά την απόλυτη παρουσία του στην Τούμπα. Ο Μίτσελ δεν βάζει τον Τζολάκη επειδή έτσι λέει το εξ' αρχής πλάνο, αλλά γιατί περιμένει ότι θα έχει λύσεις όταν θα χρειαστεί.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα