Ολυμπιακός: Ο Τζολάκης του Κυπέλλου και ο αήττητος Πασχαλάκης

Ο Μίτσελ θα αποφασίσει για τον τερματοφύλακα που θα παίξει βασικός στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ με τον Τζολάκη να είναι φαβορί.

Ο απόηχος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν έχει κοπάσει, αλλά ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα ακόμα σημαντικό ματς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Μπορεί το σκορ του πρώτου αγώνα (3-0) στη Νέα Φιλαδέλφεια να μην αφήνει και πολλά περιθώρια στους Πειραιώτες, αλλά από την πλευρά τους είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν για να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους.

Ο Μίτσελ θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα και πιθανότατα μία από αυτές θα αφορά και στον γκολκίπερ. Ο ίδιος είχε δηλώσει προ ημερών ότι ο Τζολάκης είναι για το Κύπελλο και ο Πασχαλάκης για το πρωτάθλημα. Εάν δεν αλλάξει τη σκέψη του έτσι θα πορευτεί και στο ματς της Τετάρτης.

Το θέμα είναι ότι ο Πασχαλάκης παραμένει αήττητος στα ντέρμπι που έχει παίξει. Έχει αγωνιστεί βασικός στα 0-0 με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στο Φάληρο, στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ειδικά σε κάποια από αυτά είχε καθοριστικές αποκρούσεις για την ομάδα του.

Ο Τζολάκης μπορεί να έχει παίξει βασικός στις ήττες από ΠΑΟΚ στο Φάληρο και ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά ο Μίτσελ τον εμπιστεύεται. Το έχει πει και δημόσια ο κόουτς ότι ο νεαρός πορτιέρε θα παίζει στο Κύπελλο. Έτσι αυτός είναι το φαβορί να αγωνιστεί και την Τετάρτη με την ΑΕΚ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα