ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τον ημιτελικό με τη Λαμία

Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την αποστολή του για το επαναληπτικό παιχνίδι με τη Λαμία στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το δεύτερο παιχνίδι με τη Λαμία στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή των «ασπρόμαυρων».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Έτοιμο το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου για τον ημιτελικό της Τούμπας κόντρα στη Λαμία, με στόχο να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό του Μαΐου.

Παραδοσιακά, η τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο τελευταίο μέρος του προγράμματος έγινε κι ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.
O Ντόογκλας Αουγκούστο προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Η μαγνητική του Ομάρ Ελ Καντουρί ήταν καθαρή. Ο Μαροκινός συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα κι η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Ο Τόμας Κεντζιόρα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Στέφανος Τζίμας δούλεψαν ατομικά. Ο Ζόαν Σάστρε έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θεραπεία, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε κι ο Ίνγκι Ίνγκασον με ειδική άδεια, καθώς η σύζυγός του βρίσκεται στο μαιευτήριο προκειμένου να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Οι 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κάργας, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα