Κύπελλο Ελλάδας: Ο Διαγόρας Ρόδου πέρασε στην παράταση από το Αιγάλεω (0-2)

Ο Διαγόρας Ρόδου κέρδισε στην παράταση στο Αιγάλεω με 2-0 και προκρίθηκε στην πέμπτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Μέσα σε τέσσερις ημέρες ο Διαγόρας Ρόδου κέρδισε για δεύτερη φορά το Αιγάλεω. Στο πρωτάθλημα είχε νικήσει στο νησί με 2-1, ενώ στο κύπελλο επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 στην παράταση και προκρίθηκε στην πέμπτη φάση της διοργάνωσης.

Καλύτερη η ομάδα της Ρόδου στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχε ευκαιρίες για να προηγηθεί, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τα γκολ τα πέτυχε στην παράταση. Στο 94’, ο Μανιάς με κοντινό σουτ έπειτα από φάση διαρκείας και στο 104’ ο ίδιος παίκτης με πλασέ χάρισε τη νίκη-πρόκριση στους «κυανέρυθρους», που θα αντιμετωπίσουν στον επόμενο γύρο τον Παναιτωλικό εντός έδρας.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Τσιμόπουλος, Βάρκας, Παυλάκης (110’ Μπλακσον), Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καμαρά, Σταμένκοβιτς (72’ Ζυγκερίδης), Μπάμπης (98’ Μπάλλας), Κολλάς (72' Πέτκοβιτς), Ναζίμ (57’ Ραμίρεζ), Γκάβριτς (57’ Νταβιώτης).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Αυγερινός, Αρίας, Νικόλης (77’ λ. τρ. Μανωλάκης), Δημητρίου, Σταματούλλας, Μουντές, Μασούρας (83’ Μέντεζ), Λούκιτς (77’ Τσιαμτούλας), Πάρντο (54’ Αντεσίνα), Λεσάι, Μανιάς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα