Με Αλμπάνη στη Λάρισα η ΑΕΚ

Μετά από δυόμισι μήνες ο 24χρονος εξτρέμ επιστρέφει σε αποστολή. Το μήνυμα του Ουζουνίδη ενόψει Απόλλωνα και Παναθηναϊκού.

Νίκη για να «καθαρίσει» με την υπόθεση πρόκριση θέλει αύριο (31/10, 15.00) η ΑΕΚ στην εκτός έδρας της αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης. Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλία, όπου της επιφυλάχτηκε και μια μικρή υποδοχή από σχεδόν τριάντα φίλους της.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης συμπεριλήφθηκε καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Στα αξιοσημείωτα πως μέσα είναι και ο Χρήστος Αλμπάνης που επιστρέφει μετά από δυόμισι μήνες. Επίσης παρόν είναι και ο 19άχρονος Πάρης Μπάμπης, που επανήλθε μετά τη ρήξη χιαστών.

Αναλυτικά η αποστολή που ταξίδεψε στη Λάρισα αποτελείται από τους: Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Αλμπάνης, Γαλανόπουλος, Μπάμπης, Μοράν, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Μπούσης, Σαρδέλης, Σταμούλης.

Οι τρεις τελευταίοι προέρχονται από την Ακαδημία και προπονούνται πλέον υπό τις οδηγίες του Ουζουνίδη με την πρώτη ομάδα. Επαγγελματίες έγιναν το καλοκαίρι.

Εκτός, μεταξύ πολλών άλλων βασικών, έμεινε και ο Τάσος Μπακασέτας. Ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό παραμένει στον αέρα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ήδη στείλει το μήνυμά του στους παίκτες του. «Πάμε να κλείσουμε την εβδομάδα με νίκες σε Κύπελλο και ντέρμπι. Πρώτα όμως μας ενδιαφέρει ο Απόλλωνας και μετά ο Παναθηναϊκός».

Η ΑΕΚ δεν θα έχει τον κόσμο της στο πλευρό της στο γήπεδο της Φιλιππούπολης καθώς υπάρχει απαγόρευση οργανωμένης αλλά και μεμονωμένης μετακίνησης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα