Έζησε το όνειρο του ο Βοΐλης στην Πάτρα

Ο 17χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού που έκανε ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη στο ματς με την Παναχαϊκή.

Τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή είχαν ως αποτέλεσμα να περάσει στα… ψιλά η συμμετοχή του Αλέξανδρου Βοΐλη. Ο 17χρονος επιθετικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στο 76’ αντί του Δημήτρη Μάνου.

Ο Βοΐλης είχε λάβει μέρος στην προπόνηση της Τρίτης στον Ρέντη και είναι ένα παιδί για το οποίο έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη ο Πέδρο Μαρτίνς. Έχει αρκετά καλές επιδόσεις με την ομάδα Νέων και θεωρείται ένα από τα σπουδαία ταλέντα που έχει ο Ολυμπιακός στα τμήματα υποδομής.

Για τον πιτσιρικά ήταν μία σημαντική στιγμή η χρησιμοποίηση του στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Ήταν δικαίωση των κόπων του και της δουλειάς του, αλλά ξέρει πως πρέπει να συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς. Ο Αλέξανδρος Βοΐλης μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα της Πάτρας μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού και τόνισε: «Είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Το περίμενα πως και πως και γι’ αυτό δούλευα τόσο καιρό», είπε χαρακτηριστικά ο 17χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού. Ο νεαρός επιθετικός πέρσι είχε σκοράρει στο παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Youth League.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα