Παναθηναϊκός: Πανέτοιμος ο Ιωαννίδης για ΠΑΟΚ, παρών ο Αλαφούζος

Εν αναμονή της απόφασης για τον Μπακασέτα και με πανέτοιμος τον Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός παρουσία Γιάννη Αλαφούζου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς (21/2) του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. 

Ο Φώτης Ιωαννίδης προπονήθηκε κανονικά για τρίτη μέρα στη σειρά και θα είναι παρών στη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου την Τετάρτη (21/2-19.00) στην Λεωφόρο. Στην προπόνηση ήταν παρών ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, θέλοντας να περάσει μήνυμα στήριξης στηην ομάδα για την πρόκριση στον τελικό.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε και πάλι ο Φίλιπ Τζούρισιτς ενώ νοκ άουτ είναι ο τιμωρημένος Ρούμπεν Πέρεθ και οι τραυματίες Βέρμπιτς, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Πάλμερ - Μπράουν που έκαναν ατομικό.

Ο Φατίχ Τερίμ και οι συνεργάτες του θα είναι έως την τελευταία στιγμή έτοιμοι για την υπόθεση του Τάσου Μπακασέτα σχετικά με την έφεση που έχει καταθέσει η ΠΑΕ για να μειωθεί η ποινή του από την αποστολή στην Τούμπα. Εάν συμβεί αυτό ο διεθνής άσος θα είναι στο αρχικό σχήμα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα