«Λειψός» ο Πανιώνιος στα Γιάννινα

Με αρκετές σημαντικές απουσίες ταξιδεύει στην πόλη των Ιωαννίνων ο «Ιστορικός» για το αυριανό (8/1, 15.00) ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ.

Υποχρεωμένος να ανακατέψει σε σημαντικό βαθμό την... τράπουλα της ενδεκάδας είναι ο Άκης Μάντζιος στο αυριανό (8/1, 15.00) εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο τεχνικός του Πανιωνίου θα στερηθεί τις υπηρεσίες αρκετών βασικών στελεχών, τα οποία θα απουσιάσουν για διάφορους λόγους.

Ειδικότερα, εκτός αποστολής για το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» βρίσκονται οι Σρτναν Σπιριντόνοβιτς, Γιάγια Μπανανά, Αμπντουλαγιέ Κεϊτά, Βασίλης Ρέντζας και Ουμάρ Καμαρά. Αντιθέτως, διαθέσιμος είναι εκ νέου ο Σωτήρης Τσιλούλης, ο οποίος στις τελευταίες προπονήσεις ανέβασε... στροφές κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Μάντζιου.

Αναλυτικά η αποστολή των «κυανέρυθρων»: Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Σαραμαντάς, Κότσιτς, Ντομίνγκες, Ντε Ταντέο, Μίκο, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Σουσώνης, Οικονομίδης, Μακρύλλος, Τσιλούλης, Σιντί Αλί, Ντουρμισάι, Σεράφ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα