Μάντζιος: «Περίεργες συμπεριφορές από κάποιους ποδοσφαιριστές...»

Σαφείς αιχμές για τα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος εξαιτίας ορισμένων παικτών, άφησε ο κόουτς των «κυανέρυθρων» μετά το τέλος του ματς Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΣ.

Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό σκέλος της συνάντησης με τον ΠΑΣ για το Κύπελλο, ο Άκης Μάντζιος δεν δίστασε να αναφερθεί και στα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος εξαιτίας της στάσης ορισμένων παικτών του. Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός ηγέτης των «κυανέρυθρων» επισήμανε σχετικά:

«Ταλαιπωρούμαστε εσωτερικά με συμπεριφορές περίεργες από κάποιους ποδοσφαιριστές. Θα είναι δύσκολη περίοδος να διαχειριστούμε κάποια πράγματα. Μας λείπουν και πολλοί παίκτες που στηρίχτηκε η ομάδα στον α’ γύρο, αλλά τα παιδιά δώσανε σήμερα τον καλύτερο εαυτό τους. Συγχαρητήρια σε όλους».

Ερωτηθείς για το τι ακριβώς συμβαίνει στα αποδυτήρια και αν σκοπεύει να πάρει μέτρα, ο Μάντζιος απάντησε: «Ξέρουμε ότι έχουμε θέματα με παίκτες. Δεν είναι κάτι κρυφό. Δεν μιλάω για επεισόδιο, αλλά υπάρχει το γνωστό θέμα με κάποιους παίκτες και υπάρχουν και απουσίες».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα