Εργοτέλης - ΟΦΗ 1-1: Μοιρασιά στη «μάχη της Κρήτης» (vid)

Ο Εργοτέλης βρήκε απάντηση με τον Ιατρούδη στο εκπληκτικό γκολ του Νάστου, με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της συνάντησης.

Από ένα ημίχρονο απόδοσης είχαν οι Εργοτέλης και ΟΦΗ στο ηρακλειώτικο ντέρμπι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με το τελικό 1-1 να κρίνεται μάλλον δίκαιο.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 28' με έναν απίστευτο «κεραυνό» του Νάστου από περίπου 35 μέτρα, όμως ο Εργοτέλης ανέβασε... στροφές στην επανάληψη, είχε την κατοχή και στο 66' βρήκε απάντηση με τον νεαρό Ιατρούδη.

Ο τελευταίος σκόραρε με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ύστερα από ωραία σέντρα του Γιακούμπου από αριστερά.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Βρέσκας από τον σύνδεσμο Πιερίας με βοηθούς τους Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Γκάγκα (Λάρισας). Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Μπουτσάκης, Ιατρούδης και Μαζουλουξής από τον Εργοτέλη και ο Κοροβέσης από τον ΟΦΗ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Βουτσάκης (64’ Λαμπάκης), Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Καπνίδης (54’ Κουατένγκ).

ΟΦΗ: Στρέζος, Μπράουν, Γιαννούλης, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Νάστος, Οικονόμου, Ντίνας (78’ Κυριακίδης), Σάσι (46’ Πλατέλλας), Κοροβέσης, Βουό (64’ Πέρσον).

Δείτε τα highlights του αγώνα:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα