ΟΦΗ-Εργοτέλης 1-1 (3-4 πέναλτι): Άξιος της μοίρας του... (vid)

Η αναμέτρηση κρίθηκε στα πέναλτι με τον Εργοτέλη να χαμογελά στο τέλος παίρνοντας την πρόκριση. 

Στη διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε ο εμφύλιος του Ηρακλείου μεταξύ ΟΦΗ και Εργοτέλη για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας, αφού το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια όσο και στην παράταση έληξε ισόπαλο 1-1.

Την πρόκριση στα προημιτελικά πήρε ο Εργοτέλης μέσα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» με 4-3 στα πέναλτι κι έγινε η μοναδική ομάδα από τη Β΄ κατηγορία που συνεχίζει στη διοργάνωση.

Ο ΟΦΗ που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 31΄ λόγω αποβολής του Κουτσιανικούλη (κλάδεψε τον Οικονόμου) έχασε δυο πέναλτι στο β΄ημίχρονο. Πρώτα με τον Νέιρα στο 57΄(απέκρουσε ο Κατσιμήτρος) και ύστερα με τον Ποτουρίδη στο 71΄(έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι)!

Το πρώτο ματς στο Παγκρήτιο είχε λήξει ισόπαλο 1-1. Ο Εργοτέλης προηγήθηκε στο 23΄ με τον Μπουτσάκη και ισοφάρισε 1-1 στο 44΄ με πέναλτι ο Νέιρα.

ΟΦΗ (Καραμπετάκης): Σωτηρίου, Μιχόγιεβιτς, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης (88' Κυριακίδης), Νάστος, Μεγιάδο, Νέιρα, Κουτσιανικούλης, Οικονόμου (46' Σασί), Πέρσον (60' Βουό).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Οικονόμου (46' Ροβίθης), Μπουρσέλης (82' Προβυδάκης), Λαμπάκης, Μπάτζιος, Μπρους, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Κούατενγκ (63' Κατσούρρι), Ιατρούδης, Έφορντ.

Δείτε τα highlights του αγώνα


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα