Με Μασούρα και Μαξίμοβιτς κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Πανιώνιος

Με τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του θα αγωνιστεί ο «Ιστορικός», απέναντι στον ΠΑΟΚ για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Την προετοιμασία του για τον αυριανό (6/2), πρώτο προημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ, ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» άφησαν στο παρελθόν τη βαριά ήττα (4-0) από τον Ολυμπιακό και πλέον στρέφουν την προσοχή τους, στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ανανεωμένη είναι η αποστολή που επέλεξε ο Άκης Μάντζιος καθώς για πρώτη φορά συμπεριέλαβε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Γιάννη Μασούρα και Νόβιτσα Μαξίμοβιτς.

Οι δύο νεοαποκτηθέντες δεν αποκλείεται να πάρουν και χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα, κανονικά στην αποστολή βρίσκεται και ο Παναγιώτης Κόρμπος, ο οποίος είχε βγει με αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι 19 παίκτες, που απαρτίζουν την αποστολή του Πανιωνίου: Κότνικ, Μανοϊλοβιτς, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Σαραμαντάς, Ντομίνγκεζ, Μίκο, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Σουσώνης, Οικονομίδης, Μανθάτης, Μακρύλλος, Τσιλούλης, Σπιριντόνοβιτς, Καμαρά, Ντουρμισάι, Μασούρας, Μαξίμοβιτς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα