Ολυμπιακός: Οι σκέψεις για Λοντίγκιν με Λαμία

Ο 28χρονος τερματοφύλακας συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να κάνει κόντρα στην Λαμία το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Μαρτίνς δεν φέρεται διατεθειμένος να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει στη ρεβάνς του 3-3 με την Λαμία στο Καραϊσκάκη (28/2, 19.30). Έδωσε όμως μία εντύπωση ότι σκέφτεται σοβαρά να δώσει τα γάντια του βασικού στον Γιούρι Λοντίγκιν. Εφόσον συμβεί αυτό, τότε ο 28χρονος τερματοφύλακας θα παίξει για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού και παράλληλα μπροστά στο ερυθρόλευκο κοινό.

Από εκεί και πέρα, χωρίς να έχει κάνει κάποια δοκιμή που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έχει καταλήξει σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ο Μαρτίνς φαίνεται να μην είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές. Ίσα-ίσα που πιο πιθανό μοιάζει το σενάριο να πάει με αρκετούς από αυτούς που έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο κουπί το τελευταίο 20ήμερο παρά με όσους είδαν τα τελευταία ματς από τον πάγκο ή μπήκαν ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Αυτό σημαίνει ότι οι Γκιγιέρμε, Φορτούνης και Ποντένσε συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Επίσης, ο Μασούρας που έπαιξε βασικός με τον ΟΦΗ και ένα ημίχρονο στο Κίεβο, θα δει ξανά το όνομά του στην ενδεκάδα.

Ερωτηματικό αποτελεί ποιος θα βρεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας από τη στιγμή που απουσιάζουν οι Ομάρ και Τοροσίδης. Στο 3-3 της Φθιώτιδας είχε παίξει δεξί μπακ ο Ανδρούτσος και πιθανότατα αυτό θα συμβεί και στη ρεβάνς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα