Ολυμπιακός - Λαμία: Τρόμος Φορτούνης!

Η σούπερ κατάσταση του ερυθρόλευκου αρχηγού, τα 6 γκολ στα 3 τελευταία εγχώρια παιχνίδια στο Φάληρο, αλλά και η παράδοση που έχει με γκολ και ασίστ εναντίον της Λαμίας.

Η περίοδος εξαιρετικής φόρμας που διανύει (ουσιαστικά από την αρχή της φετινής σεζόν) ο Κώστας Φορτούνης αποτελεί εχέγγυο πρόκρισης για τον Ολυμπιακό στον σημερινό επαναληπτικό με την Λαμία. Με τον αρχηγό της πειραϊκής ομάδας να ήταν εκτός αποστολής στο πρώτο παιχνίδι, αλλά τώρα να ετοιμάζεται να συνεχίσει την πολύ καλή παρουσία που έχει το τελευταίο διάστημα, όπως και την εξαιρετική παράδοση σε βάρος της συγκεκριμένης ομάδας, με γκολ και ασίστ την τελευταία διετία που η Λαμία αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Φορτούνης στα 3 τελευταία παιχνίδια του για το ελληνικό πρωτάθλημα στο γήπεδο του Ολυμπιακού έχει πετύχει 6 γκολ! Είχε κάνει χατ τρικ στο 4-0 επί της Λάρισας, δεν είχε αγωνιστεί λόγω καρτών με τον Πανιώνιο, έβαλε 2 τέρματα στην ΑΕΚ και σκόραρε και στο πιο πρόσφατο ματς, στο 5-1 επί του ΟΦΗ. Κάνει «πάρτι» στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο διεθνής άσος και θα επιδιώξει να συνεχίσει το ίδιο και στη σημερινή αναμέτρηση, είτε ο Μαρτίνς τον ρίξει από την αρχή στο γήπεδο είτε τον φέρει από τον πάγκο ως αλλαγή, σε περίπτωση που θελήσει να τον ξεκουράσει και να τον χρησιμοποιήσει μόνο σε περίπτωση ανάγκης.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι η παράδοση που έχει ο ηγέτης του Ολυμπιακού όταν παίζει εναντίον της Λαμίας, στην τελευταία διετία που η ομάδα της Φθιώτιδας αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League. Στην περσινή αγωνιστική περίοδο, ο Φορτούνης ήταν ο παίκτης που είχε πετύχει με πέναλτι το μοναδικό γκολ της δύσκολης νίκης των ερυθρόλευκων στο ουδέτερο γήπεδο του Περιστερίου, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει ως έδρα η Λαμία επειδή δεν ήταν έτοιμο το δικό της γήπεδο. Στον δεύτερο γύρο της περασμένης σεζόν, στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 2-0, με τον Φορτούνη να δίνει την ασίστ στον Μάρκο Μάριν για το γκολ με το οποίο ο Γερμανός είχε ανοίξει το σκορ στο 9΄.

Στο φετινό ματς για το πρωτάθλημα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0, με τον Φορτούνη να μην σκοράρει, αλλά να είναι ξανά «μέσα» σε ένα από τα γκολ της ομάδας, ξανά στο πιο σημαντικό. Ήταν αυτός που στο 32΄ δημιούργησε το γκολ του Μιγκέλ Γκερέρο, με το οποίο προηγήθηκε ο Ολυμπιακός και τελικά στην επανάληψη έφτασε στην άνετη επικράτηση με τα τέρματα του Φετφατζίδη και του Ομάρ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα