ΠΑΟΚ-Άστερας Τρίπολης 2-0: Καθάρισε ο Μάτος με ένα οφσάιντ και μία γκολάρα (highlights)

Ο ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας νίκησε την ομάδα της Αρκαδίας με 2-0 με τα δύο γκολ να τα σημειώνει ο Λέο Μάτος.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου που έγινε στη Τούμπα και μαζί εξασφάλισε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης.

Για να φτάσει στο 2-0 χρειάστηκε να σκοράρει δύο φορές ο Λέο Μάτος, αν και το πρώτο γκολ του στο 17’ σημειώθηκε αφού ο Βραζιλιάνος ήταν σε θέση οφσάιντ, το οποίο δεν δόθηκε.

Το 2-0 έγινε στις καθυστερήσεις του αγώνα με εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Μάτος και ενώ είχαν προηγηθεί λίγα λεπτά πριν κλασικές ευκαιρίες του Αστέρα Τρίπολης για την ισοφάριση.

Μικρογραφία

Γήπεδο: Τούμπας

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)

Κίτρινες: 18’ Αθανασιάδης, 45+1 Κυριακόπουλος, 60’ Ιγκλέσιας, 66’ Ίνγκασον, 73’ Ελ Καντουρί, 90+4 Καλτσάς

Κόκκινη: 90+4 Ιγκλέσιας

Σκόρερ: 17’, 90+6 Μάτος

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Κάνιας (73’ Σάκχοβ), Μίσιτς, Βιεϊρίνια (83’ Σβιντέρφσκι), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (65’ Ελ Καντουρί), Άκπομ.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδη, Κώτσιρας, Πασαλίδη, Τριανταφυλλόπουλο, Κυριακόπουλος (86’ Καλτσάς), Ιγκλέσιας, Βαλιέντε, Ορτέγκα, Μουνάφο (83’ Μπελόκ), Τσιλιανίδης, Αραβίδη (69’ Δουβίκας).

Δείτε τα highlights του αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα