Άρης – Ξάνθη 2-1: Η πρόκριση δεν ήταν… οφσάιντ! (highlights)

Ο Άρης νίκησε με ανατροπή 2-1 την Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και εξασφάλισε την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Κυπέλλου, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ οφσάιντ στο ματς

Την είσοδό του στα προημιτελικά του Κυπέλλου εξασφάλισε ο Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν με ανατροπή 2-1 την Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και σε συνδυασμό με το υπέρ τους 1-0 από το πρώτο ματς εξασφάλισαν την πρόκρισή τους από την έκτη φάση της διοργάνωσης.

Η Ξάνθη, που καλούνταν να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ του πρώτου ματς, μπήκε επιθετικά στο παιχνίδι και κατάφερε να βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα στο 22’ με το τέρμα που σημείωσε ο Φοσέ. Όπως φάνηκε, βέβαια, το τέρμα του Γάλλου δεν έπρεπε να μετρήσει, μιας και ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθη ξεκίνησε την επιθετική του προσπάθεια από τη θέση οφ-σάιντ. Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, ωστόσο, η παράβαση δεν καταλογίστηκε και το 0-1 παρέμεινε.

Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και άρχισαν να απειλούν ολοένα και πιο συχνά την αντίπαλη εστία, ώσπου λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου είδαν τις επιθετικές τους προσπάθειες να αποφέρουν «καρπούς». Στο 42’ ο Λούκας Σάσα βρέθηκε σε θέση βολής από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπέντο για το 1-1.

Ο Άρης υπερείχε και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 60’ πέτυχε τελικά την ανατροπή με γκολ… οφσάιντ! Από γύρισμα του Λάρσον, που ήταν εκτεθειμένος όπως φάνηκε από τη γραμμή, ο αφύλαχτος Ιντέγε σκόραρε και έγραψε το 2-1. Ως το φινάλε το σκορ παρέμεινε ανέπαφο και ο Άρης πανηγύρισε την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας) με βοηθούς τους Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Νικόλας Σάββας (Σερρών).

ΆΡΗΣ (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ (88' Μπακουτσής), Κόρχουτ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Μαντσίνι (77' Μαρτίνες), Λάρσον, Ιντέγε (64' Ντιγκινί).

ΞΑΝΘΗ (Γ. Παράσχος): Μπέντο, Καμαρά, Μπαριέντος (57' Μπαξεβανίδης), Φασίδης (70' Εντουάρντο), Μαλεζάς, Κάστρο, Τζουρίτσκοβιτς, Τερκί, Λισγάρας, Κασάδο, Φοσέ (64' Στάρτζεον).

Δείτε τα Highlights του αγώνα


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα