Παναθηναϊκός για τη διαιτησία με ΠΑΟΚ: Λειτούργησε το VAR στο Κύπελλο;»

Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε με ειρωνικό τρόπο τα παράπονά του για το πέναλτι που καταλογίστηκε σε βάρος του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (2-0) για το Κύπελλο Ελλάδος.

Βράζουν στον Παναθηναϊκό για τη διαιτησία του Ελβετού Σάντρο Σέρερ θεωρώντας ότι με το «ανύπαρκτο πέναλτι» που έδωσε (σημ: για το 1-0) διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: Δώνης: Δεν υπήρχε πέναλτι

Ο Γιώργος Δώνης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα τόνισε ότι «το πέναλτι που δόθηκε και το είδα πριν από λίγο, δεν υπάρχει και έβγαλε την πίεση από τον ΠΑΟΚ».

O Βαρούχας για το πέναλτι του ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει πέναλτι. Ο VAR τι έκανε;»

Ο Εμάνουελ Ινσούα που υπήρξε πρωταγωνιστής στην επίμαχη φάση δήλωσε από την πλευρά του: «Βρήκα τη μπάλα, στη συνέχεια ίσως βρήκα λίγο και τον αντίπαλο (σημ: Πέλκα). Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε τέτοια παιχνίδια»

Ινσούα για το πέναλτι: «Εγώ την μπάλα χτύπησα» (vid)

Θέση για τη διαιτησία πήρε -με λίγη καθυστέρηση είναι αλήθεια- η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως έκανε γνωστό: «Η διαιτησία του χθεσινού αγώνα με το ανύπαρκτο πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος μας, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Αναρωτιόμαστε εάν όντως τελικά λειτούργησε το VAR, όπως λειτουργεί στους αγώνες του πρωταθλήματος...»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα