Παναθηναϊκός: Χωρίς Ινσούα η αποστολή με ΠΑΟΚ (pic)

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τον αυριανό (12/2, 20:00) «τελικό» με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Εμάνουελ Ινσούα να τίθεται εκτός... μάχης και τον Αγιούμπ να παίρνει την θέση του στην αποστολή.

Χωρίς τον Εμάνουελ Ινσούα θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ, στον αυριανό (12/2, 20:00) επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αργεντινός οπισθοφύλακας, έκανε τα... πάντα για να είναι διαθέσιμος, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το οστικό οίδημα στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί και κατά συνέπεια, έμεινε εκτός αποστολής.

Αντίθετα, ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή των «πρασίνων», τον νεοαποκτηθέντα Μαροκινό μέσο, Γιασίν Αγιούμπ.

Ο Έλληνας τεχνικός, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας και επέλεξε τους 22 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι καλούνται να ανατρέψουν το 2-0 της Τούμπας: Διούδης, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Νούνες, Πούγγουρας, Καμπετσής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα