Μασούρας: «Παρασυρθήκαμε μετά το 0-2»

Ο Γιώργος Μασούρας στις δηλώσεις του μετά το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ παραδέχτηκε πως αν η ομάδα του ήταν πιο συγκεντρωμένη θα είχε πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.

Αν και ο Ολυμπιακός έκανε ένα δυναμικό μπάσιμο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τελικά έφυγε από τη Θεσσαλονίκη ηττημένος με σκορ 3-2. Για την ομάδα του Πειραιά αυτή η ήττα δεν είναι καταστροφή αφού υπάρχει η ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Γιώργος Μασούρας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς παραδέχτηκε πως η ομάδα του παρασύρθηκε μετά τα δύο γκολ και έχασε τη συγκέντρωση της.

«Μπήκαμε πολύ δυνατά και καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε το μούδιασμα του ΠΑΟΚ και να βάλουμε δύο γκολ. Στη συνέχεια παρασυρθήκαμε από το ρυθμό. Ειχαμε εντολές να είμαστε πιο σφιχτά και να δώσουμε τη μπάλα στον ΠΑΟΚ για να τον αγχώσουμε περισσότερο. Δεν καταφέραμε να περάσει ένα δεκάλεπτο για να ισορροπήσουμε και δεχτήκαμε δύο τυχερά γκολ», είπε ο Μασούρας.

Για το γεγονός πως αυτό το σκορ δίνει αρκετές ελπίδες πρόκρισης στον Ολυμπιακό είπε: «Γνωρίζουμε ότι το εκτός έδρας γκολ έχει άλλη δυναμική. Φάνηκε σήμερα ότι από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα. Αν ήμασταν πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία ή και να κερδίσουμε».

Όσον αφορά στην αυτοπεποίθηση που έχει η ομάδα του Πειραιά ο Μασούρας τόνισε: «Το έχουμε αποδείξει ότι έχουμε αυτοπεποίθηση. Η ομάδα είναι σε πολύ καλό φεγγάρι. Στις διοργανώσεις στην Ελλάδα από εμάς εξαρτάται αν θα κερδίσουμε τα παιχνίδια ή όχι».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα