AEK - Άρης: Προκαταρκτική εξέταση από Σιμιτζόγλου για το «ντου» στο ΟΑΚΑ!

Ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, διέταξε διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την διερεύνηση διάπραξης ενδεχόμενων ποινικών αδικημάτων στα αποδυτήρια των διαιτητών κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στον ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου, ΑΕΚ- Άρης.

Τα όσα καταγράφηκαν στην έκθεση του παρατηρητή αλλά και στο φύλλο αγώνα για τον ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ - Άρης 2-1 στο ΟΑΚΑ φαίνεται ότι θα φέρουν «βαριά καμπάνα» στην Ένωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου έχει διατάξει την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την διερεύνηση διάπραξης τυχόντων ποινικών αδικημάτων στα αποδυτήρια των διαιτητών, στην ανάπαυλα του αγώνα.

Όπως αναφέρει τόσο η έκθεση όσο και το φύλλο αγώνα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να εισέβαλε στα αποδυτήρια των διαιτητών, απειλώντας τους, ενώ γράφτηκε ότι έπιασε από τα γεννητικά όργανα τον επόπτη και στη συνέχεια χειροδίκησε εναντίον του προέδρου του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη.

Πλέον, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο από τα όσα έχουν γίνει γνωστά και είναι αντιμέτωποι με πολύ βαριά τιμωρία...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα