Το Μουντιάλ της Ρεάλ Μαδρίτης

Οι ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Ευρώπης κάνουν τη διαφορά στα γήπεδα της Ρωσίας.

Έχουν κατακτήσει το Champions League τρεις συνεχόμενες χρονιές, κατόρθωμα που θα ζήλευε κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Δεν είναι οπότε και τόσο παράξενο το γεγονός ότι στα γήπεδα της Ρωσίας, οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ διαπρέπουν.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πάρει από το... χεράκι την Πορτογαλία και με τέσσερα δικά του γκολ την έχει στην πρώτη θέση του ομίλου. Μάλιστα, πέτυχε κι ένα εμφατικό χατ τρικ στην πρεμιέρα της ομάδας του κόντρα στην Ισπανία.

Οι Ισπανοί πάλι, βλέπουν τον Ίσκο να είναι ο παίκτης που με τις εμπνεύσεις του μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι της ομάδας. Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης δίνει τη δική του πινελιά στο παιχνίδι των «φούριας ρόχας» και καταφέρνει να ξεχωρίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο σε μια ομάδα που διαθέτει μερικούς από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη.

Ο Λούκα Μόντριτς έκανε «σμπαράλια» όλη την άμυνα της Αργεντινής στην τεράστια νίκη των Κροατών με 3-0. Ο Κροάτης ήταν με διαφορά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας του στο ντέρμπι του ομίλου, που έδωσε την πρόκριση στους Βαλκάνιους.

Ο Τόνι Κρόος με ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς έδωσε τη νίκη στα... χασομέρια στους γερμανούς, στον αγώνα κόντρα στη Σουηδία. Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης είχε μια μοναδική έμπνευση την οποία μετέτρεψε σε ένα highlight που θα παίζει για πολλά χρόνια στα αφιερώματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Καταλαβαίνει κανείς εύκολα ότι φορώντας μια τόσο βαριά φανέλα και καταφέρνωντας να φέρεις εις πέρας τους στόχους σου, όλα γίνονται πιο εύκολα στη συνέχεια. Οι ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας» το αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο στα γήπεδα της Ρωσίας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα